Στόχος να είναι άμεσα στη Θεσσαλονίκη

Ο Θεόδωρος Καρυπίδης έκανε λόγο για… all in και φαίνεται ότι υλοποίησε τη δέσμευσή του στην περίπτωση του Μάνου Γκαρθία.

Ο ΑΡΗΣ συμφώνησε με τη Σπόρτινγκ Χιχόν για τον 24χρονο και πλέον απομένουν λεπτομέρειες για την οριστικοποίηση του deal κια την έλευσή του στη Θεσσαλονίκη.

Ο ΑΡΗΣ θέλει άμεσα τον ποδοσφαιριστή στην Ελλάδα και θα προσπαθήσει να τον έχει μέσα στα επόμενα 24ωρα.

Φυσικά ο Γκαρθία δεν προλαβαίνει να δηλωθεί με τη Γκόμελ, εφόσον όμως όλα πάνε καλά τότε θα είναι στη λίστα για την επόμενη φάση και με την προϋπόθεση φυσικά ότι ο ΑΡΗΣ θα ξεπεράσει το εμπόδιο της Γκόμελ.

Μεγάλη τηλεοπτική συμφωνία για την Lega Basket Serie A
Προηγούμενο άρθρο Μεγάλη τηλεοπτική συμφωνία για την Lega Basket Serie A
Επόμενο άρθρο Ο Μίνα προπονήθηκε με Θέλτα, ο ΑΡΗΣ… κοιτάει αλλού
Ο Μίνα προπονήθηκε με Θέλτα, ο ΑΡΗΣ… κοιτάει αλλού

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News