Συμφωνία με Ρέιντζερς για Σιφουέντες!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Την τρίτη του μεταγραφή ετοιμάζεται να ολοκληρώσει ο ΑΡΗΣ μέσα στα επόμενα 24ωρα, έχοντας φτάσει σε συμφωνία με τη Ρέιντζερς για τον Χοσέ Σιφουέντες!

Οι κιτρινόμαυροι θα πάρουν τον 25χρονο χαφ με δανεισμό για τον επόμενο χρόνο, μαζί με μια οψιόν αγοράς της τάξεως των 5 εκατ. σύμφωνα με την ΠΑΕ ΑΡΗΣ.

Ο Σιφουέντες αγωνίστηκε δανεικός πέρυσι στην Κρουζέιρο, στο δεύτερο μισό της σεζόν, με 12 συμμετοχές. Η Ρέιντζερς τον απέκτησε πέρυσι έναντι περίπου 1,5 εκατ ευρώ από τους Λος Άντζελες Γκάλαξι, έχοντας 20 συμμετοχές σε Σκωτία και Ευρώπη, με τις πέντε να είναι για τους ομίλους του Europa League.

Το φετινό καλοκαίρι ήταν παρών στο Κόπα Αμέρικα με το Εκουαδόρ αλλά δίχως να αγωνιστεί.

Ο Σιφουέντες έκανε μόλις πέρυσι το άλμα στην Ευρώπη καθώς σχεδόν όλα τα χρόνια της καριέρας του τα πέρασε στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Ξεκίνησε την καριέρα του και ανήκε στην Ουνιβερσιτάδ Κατόλικα που όμως μέτρησε μόλις 6 συμμετοχές σε βάθος τεσσάρων χρόνων, με τρεις ενδιάμεσους δανεισμούς στην Κλαμπ Αμέρικα.

Το 2019 οι Λος Άντζελες Γκάλαξι αγόρασαν τον παίκτη για 2.7 εκατ. ευρώ και στο MLS έκανε γεμάτες χρονιές ως το 2023, με 121 συμμετοχές, 15 γκολ και 20 ασίστ.

Προτεινόμενα Άρθρα