Συνάντηση Μπαπέ-Παρί Σεν Ζερμέν σήμερα, σύμφωνα με τα γαλλικά ΜΜΕ

από AllAboutARIS

Kιλιάν Μπαπέ θα συναντηθεί σήμερα με τους ανθρώπους της Παρί Σεν Ζερμέν. Αυτό διαβεβαιώνει η γαλλική ιστοσελίδα Foot Mercato, διευκρινίζοντας ότι η πρωταθλήτρια Γαλλίας θέλει να εξηγήσει στον επιθετικό της το αθλητικό σχέδιο που έχει για την επόμενη σεζόν, ελπίζοντας να τον πείσει να ανανεώσει το συμβόλαιό του, το οποίο λήγει στις 30 Ιουνίου.

Όπως αναφέρεται, από την πρώτη στιγμή ήταν ξεκάθαρο ότι τα χρήματα δεν είναι το πιο σημαντικό κίνητρο για την παραμονή του Μπαπέ, αλλά περισσότερο μάλλον το αθλητικό σχέδιο που έχει ο σύλλογος, κυρίως για να φτάσει στην κατάκτηση του Champions League.

Είναι γεγονός ότι οποιαδήποτε κίνηση σχετίζεται με τον Μπαπέ δημιουργεί…είδηση, ιδιαίτερα τις τελευταίες ημέρες. Το πρωί διέρρευσε ότι δεν υπάρχουν φανέλες προς πώληση στο διαδίκτυο, όμως στο κατάστημα που βρίσκεται δίπλα στο γήπεδο, αυτό το πρόβλημα δεν υπάρχει: «Δεν έχουμε σταματήσει να έχουμε και να πουλάμε» διαβεβαίωσε ο υπεύθυνος του καταστήματος. Η τιμή της στο επίσημο κατάστημα φτάνει τα 90 ευρώ και τα 105 ευρώ, αν θέλει κανείς να προσθέσει όνομα και αριθμό του κάθε ποδοσφαιριστή.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X