Συνέντευξη έπος του Ντουάρτε: «Ήταν σαν διακοπές. Κάθισα πάνω στο συμβόλαιό μου»

από AllAboutARIS

Ο Λερίν Ντουάρτε που εκ του αποτελέσματος αποδείχθηκε ως μία από τις πιο δαπανηρές και αποτυχημένες μεταγραφές του ΑΡΗ, συνεχίζει πλέον την καριέρα του στην τρίτη κατηγορία της Ολλανδίας με την VV Noordwijk.

Με αφορμή αυτό, έκανε δηλώσεις στις voetbalindebollenstreek και, πιστέψτε μας, ξεκάθαρα μίλησε με την γλώσσα της αλήθειας. Και παραδέχθηκε όλα όσα πίστευαν όλοι.

Ένα απόσπασμα:

«Το περασμένο καλοκαίρι επέστρεψα στην Ολλανδία μετά από τρία χρόνια στην Ελλάδα. Μετά αποφάσισα να μην κάνω τίποτα για ένα χρόνο. Η γυναίκα μου ήταν έγκυος και έχουμε τρίτο παιδί. Εξ ου και η επιλογή να κάνουμε ένα διάλειμμα από το ποδόσφαιρο».

Πριν από αυτό, ο Ντουάρτε είχε περάσει τρία χρόνια στην Ελλάδα, ανήκοντας στον ΑΡΗ: «Πέρασα υπέροχα εκεί. Τα παιδιά πήγαν μαζί σε ένα καλό σχολείο. Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ έμενε δύο λεπτά μακριά μου. Τα παιδιά μας τα πήγαιναν πολύ καλά».

Συνεχίζοντας πρόσθεσε: «Τη δεύτερη σεζόν είχα έναν τραυματισμό στο γόνατο και η τελευταία χρονιά ήταν στην πραγματικότητα ένα είδος διακοπών. Δεν έπαιξα και ο σύλλογος ήθελε να με διώξει. Στη συνέχεια κάλεσα έναν δικηγόρο. Ήταν ένα καλό συμβόλαιο και συνειδητά επέλεξα να ‘’κάτσω’’ σε αυτό μέχρι το τέλος».

 

Προτεινόμενα Άρθρα