Συνεχίζεται και… ξεκινάει η δίκη για τη δολοφονία του Άλκη

από AllAboutARIS

Στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης χτυπάει και σήμερα η καρδιά του ΑΡΗ και ολόκληρης της ελληνικής κοινωνίας , με τη συνέχεια της δίκης για τη δολοφονία του Άλκη και τους 12 κατηγορούμενος να στέκονται ενώπιον του δικαστή.

Η διαδικασία διεκόπη την περασμένη Τετάρτη πριν καν ξεκινήσει και ουσιαστικά αυτό θα γίνει σήμερα, με το ενδιαφέρον να είναι μεγάλο και την υπόθεση να έχει αρκετές δικάσιμους ως τα τέλη Μαρτίου που είναι προγραμματισμένο να ολοκληρωθεί.

Το “παρών” αναμένεται να δώσουν και πάλι οι γονείς του Άλκη, περιμένοντας και αυτοί να αποδοθεί δικαιοσύνη για τη δολοφονία του γιου τους που συγκλόνισε το πανελλήνιο και την οποία ζουν ξανά αντικρίζοντας τα άτομα που τον στέρησαν από την αγκαλιά τους.

Θυμίζουμε ότι την περασμένη Τετάρτη η διαδικασία διεκόπη λόγω κωλύματος δύο συνηγόρων και αποφασίστηκε η συνέχεια να δοθεί σήμερα.

Στόχος της πλευράς του Άλκη είναι η διαδικασία να ολοκληρωθεί πριν το Πάσχα και ειδικότερα πριν το 18μηνο που συμπληρώνεται το καλοκαίρι, καθώς τότε οι κατηγορούμενοι θα αφεθούν ελεύθεροι. Η βούληση όμως σχεδόν όλων των εμπλεκόμενων πλευρών είναι η διαδικασία να προχωρήσει άμεσα.

Προτεινόμενα Άρθρα