Συνεχίζουν να τον υποτιμούν: ΑΡΗΣ που… τρομάζει στο ΟΑΚΑ!

από AllAboutARIS

«Το δύσκολο δεν είναι να φτάσεις στην κορυφή, αλλά να διατηρηθείς εκεί», λέει ένα ποδοσφαιρικό ρητό και αυτό θα κληθεί να αποδείξει ο Άρης στο κυριακάτικο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (18:00). 

Ο Άρης θα μπει στο τερέν με τον αέρα του πρωτοπόρου της βαθμολογίας, αφού βρίσκεται στην κορυφή με 17 βαθμούς. Το σύνολο του Άκη Μάντζιου είναι ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης και προέρχεται από 4 σερί νίκες. Μάλιστα, στα συγκεκριμένα ματς έχει δεχθεί μόνο ένα γκολ. Την ίδια ώρα ο Παναθηναϊκός μοιάζει με ομάδα συνονθύλευμα που κερδίζει με το ζόρι και την Πέμπτη διασύρθηκε (1-4) από τις «ρεζέρβες» της Τσέλσι. Οι προϋποθέσεις για ένα μεγάλο «διπλό» είναι εξαιρετικές. Απόδοση 4.95 να επικρατήσει στο ΟΑΚΑ ο Άρης.  

Κίνδυνος θάνατος είναι ο Μορόν. Ο Ισπανός επιθετικός διαθέτει ποιότητα και φόρμα για να ταλαιπωρήσει και να νικήσει την άμυνα του Παναθηναϊκού. Ο Μορόν με 6 γκολ είναι πρώτος σκόρερ στη Super League και πρόσφατα επιβραβεύτηκε με ανανέωση συμβολαίου μέχρι το 2027. Anytime σκόρερ Μορόν σε απόδοση 3.60 μέσα στο ΟΑΚΑ.  

Στον Παναθηναϊκό υπάρχει δίψα επίσης δίψα για μια μεγάλη νίκη και αυτή αναμένεται να μεταφραστεί σε «ξύλο» πάνω στο χορτάρι. Η καρέκλα του Ντιέγκο Αλόνσο τρίζει εδώ και καιρό. Η επιλογή Over 2.5 κάρτες στους παίχτες του Παναθηναϊκού σε απόδοση 2.00 είναι δελεαστική, αφού για να σταματήσουν το παιχνίδι του Άρη αναμένεται να κάνουν και άγαρμπα φάουλ. 

Τέλος, ανάμεσα στις εκατοντάδες προσφερόμενες αγορές σε κάθε αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοίχημα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Προτεινόμενα Άρθρα