Συρία: Ο μεταφραστής του Κούπερ και ο ρεπόρτερ λύγισαν on air για την πρόκριση! (vid)

από AllAboutARIS

Η Συρία πέρασε στους «16» του Asian Cup, με τον μεταφραστή του Έκτορ Ραούλ Κούπερ και έναν Σύρο ρεπόρτερ να λυγίζουν on air αμέσως μετά τη μεγάλη πρόκριση.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι με την πρόκριση. Είμαι περήφανος για τους παίκτες επειδή κατέβαλαν τεράστιες προσπάθειες και δεν δίστασαν να κάνουν θυσίες. Μπήκαμε στο παιχνίδι με ένα σκοπό. Να νικήσουμε και να εξασφαλίσουμε την πρόκριση. Δεν θέλουμε να σταματήσουμε εδώ, αλλά να προχωρήσουμε όσο μακρύτερα γίνεται στη διοργανώση», δήλωσε ο Κούπερ μετά τη λήξη του ιστορικού ματς.

Σε εκείνο το σημείο τόσο ο Σύρος ρεπόρτερ, όσο και ο μεταφραστής του πρώην τεχνικού του Άρη μεταξύ άλλων ξέσπασαν σε κλάματα, αγκαλιάζοντας ο ένας τον άλλο. Ο Κούπερ μη μπορώντας να κρύψει την αμηχανία προσπάθησε να παρηγορήσει τους δύο Σύρους και στη συνέχεια αποχώρησε.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Συρία σκόραρε μόλις ένα τέρμα στα τρία ματς του ομίλου της στο Κύπελλο Ασίας. Παρόλα αυτά με την τρομερή της άμυνα, η οποία δέχτηκε μόνο ένα γκολ στα τρία αυτά παιχνίδια κατάφερε και προκρίθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της στα νοκ άουτ του θεσμού.

 

Προτεινόμενα Άρθρα