«Σφήνα» της Νιούκαστλ με 100 εκατ. ευρώ για τον Φέλιξ!

από AllAboutARIS

Η Τσέλσι απέκτησε τον περασμένο Ιανουάριο τον Πορτογάλο διεθνή επιθετικό, Ζοάο Φέλιξ, από την Ατλέτικο Μαδρίτης ως δανεικό μέχρι το τέλος της σεζόν. Ο 23χρονος άσος θέλει να παραμείνει στην Αγγλία και ήδη έχει ειδοποιήσει τη διοίκηση της ισπανικής ομάδας πως δεν θέλει να επιστρέψει στη Μαδρίτη, όπου είχε πρόβλημα συνενόησης με τον Ντιέγκο Σιμεόνε.

Ο Τοντ Μπόλι, ο ισχυρός άνδρας της Τσέλσι, ετοιμάζει πρόταση για τη μεταγραφή του Πορτογάλου άσου, αλλά σύμφωνα με την αθλητική εφημερίδα της Μαδρίτης «Marca» η Νιούκαστλ μπήκε δυναμικά στη διεκδίκηση του. Η διαπραγμάτευση με την Ατλέτικο, ωστόσο, προμηνύεται δύσκολη, καθώς ο σύλλογος της Μαδρίτης θα ήθελε να ανακτήσει το μέγιστο από το αρχικό του στοίχημα στον Ζοάο Φέλιξ, ο οποίος έφτασε από την Μπενφίκα το 2019, έναντι περίπου 126 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ η Νιούκαστλ προσέγγισε τον ατζέντη του και πρότεινε 100 εκατ. ευρώ για την Ατλέτικο και πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας στον Πορτογάλο σταρ! Η ομάδα της Μαδρίτης απέρριψε την πρόταση της Τσέλσι για συμφωνία με ανταλλαγή παικτών (Ομπαμεγιάνγκ και Κουκουρέγια) και ζητά 100 εκατ., ποσό που προσφέρει η ομάδα της βόρειας Αγγλίας.

Προτεινόμενα Άρθρα