«Σφαλιάρα» για Λιόν που χάνει την… Ευρώπη

από AllAboutARIS

Κατώτερη της περίστασης εμφανίστηκε στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Μετς για την 36η αγωνιστική της γαλλικής Ligue 1 η ομάδα της Λιόν, η οποία ηττήθηκε με 3-2 και έχασε πολύ σημαντικό έδαφος στη μάχη που δίνει για να προλάβει τις θέσεις που δίνουν εισιτήριο για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης σεζόν. Τεράστιας σημασίας νίκη για τη Μετς, η οποία μείωσε στους 5 βαθμούς τη διαφορά της από τη 17η Κλερμόν, διατηρώντας ζωντανές τις ελπίδες της για παραμονή.

Οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα με γκολ του Παγιότ στο 27′ και διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 40΄με τον Λαμκέλ Ζε. Η Λιόν απάντησε άμεσα και μείωσε πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου (43′) με τον Ντεμπελέ, συνεχίζοντας να πιέζει για την ισοφάριση στο δεύτερο ημίχρονο.
Ωστόσο, το έργο της έγινε ακόμα δυσκολότερο στο 68′, όταν αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Μέντες, παρ’ όλα αυτά ο Ντεμπελέ σκόραρε ξανά στο 84′, με ωραίο πλασέ. Όμως, η Μετς δεν είχε πει ακόμα την τελευταία της λέξη, με τον Μπουλαγιά να σκοράρει με φανταστικό σουτ στο 90′, διαμορφώνοντας το τελικό 3-2!

Προτεινόμενα Άρθρα