«Σφαλιάρα» για Ντόρτμουντ και αποκλεισμός από Ζανκτ Πάουλι

από AllAboutARIS

Την έκπληξη της χρονιάς στο Κύπελλο Γερμανίας έκανε η Ζανκτ Πάουλι μιας και απέκλεισε την Ντόρτμουντ, επικρατώντας με σκορ 2-1.

Ο Αμενίντο στο 4’ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, με τον Βίτσελ στο 40ο λεπτό με αυτογκόλ να κάνει το 2-0. Η Ντόρτμουντ μείωσε με τον Έρλινγκ Χάαλαντ στο 58’ σε 2-1, πίεσε ασφυκτικά την αντίπαλό της αλλά δεν κατάφερε να βρει το γκολ της ισοφάρισης.

Η Μπόχουμ πέρασε στην επόμενη φάση του γερμανικού Κυπέλλου, επικρατώντας 3-1 της Μάιντς. Ο Ονισίβο στο 36’ άνοιξε το σκορ, με τον Πάντοβιτς στο 56’ να ισοφαρίζει με πέναλτι. Ο ίδιος παίκτης ξαναχτύπησε στο 59’ κάνοντας το 2-1. Στο 80’ ο Λόβεν έβαλε το κερασάκι στην τούρτα πετυχαίνοντας το 3-1.

Το Αμβούργο πέρασε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης αφού επικράτησε της Κολωνίας 4-3 στα πέναλτι. Στην κανονική διάρκεια ο αγώνας έληξε 0-0 ενώ στην παράταση ο Γκλάτσελ στο 92’ άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους  με τον Μοντέστε στο 120+1’ να φέρνει το ματς στα ίσα και να το στέλνει στα πέναλτι. Κάπως έτσι η ομάδα του Βάλτερ πήρε το εισιτήριο της επόμενης φάσης με σκορ 4-3.
Η Καρλσρούη επικράτησε 1-0 του Μόναχο 1860 με σκόρερ τον Βάνιτζεκ στο 69ο λεπτό της αναμέτρησης.

 

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X