«Σφαλιάρα» για τη Μαρσέιγ μέσα στο «Βελοντρόμ» από την Ανεσί

από AllAboutARIS

Μέγα κάζο και αποκλεισμός για τη Μαρσέιγ στα προημιτελικά του Κυπέλλου Γαλλίας!
Οι Μασσαλοί έπεσαν θύμα τεράστιας έκπληξης μέσα στο «Βελοντρόμ» μπροστά σε χιλιάδες οπαδούς τους, γνωρίζοντας οδυνηρή εντός έδρας ήττα με 7-6 στα πέναλτι από την Ανεσί, έπειτα από το 2-2 στην κανονική διάρκεια!

Ο προπονητής των γηπεδούχων, Ιγκόρ Τούντορ, που χρησιμοποίησε αρκετούς από τους βασικούς του παίκτες, είδε την ομάδα του να ανοίγει το σκορ στο 29ο λεπτό με ωραίο τελείωμα του Βερετούτ έπειτα από γρήγορη αντεπίθεση των γηπεδούχων. Στο 41′, ο Μαλινόφσκι άγγιξε το 2-0, με τον «κεραυνό» του ωστόσο να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι.
Τελείως διαφορετικό το σκηνικό στο δεύτερο ημίχρονο, με την Ανεσί – ομάδα δεύτερης κατηγορίας – να φέρνει το ματς στα ίσα με υπέροχη ενέργεια και ακόμα καλύτερο τελείωμα του Ντιόν στο 53′. Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι, έξι λεπτά αργότερα, «πάγωσαν» το «Βελοντρόμ», με τον Μουάνγκα να νικάει τους πάντες στον αέρα για την ολική ανατροπή!
Στο 85′, ο Αλέξις Σάντσες σπατάλησε μοναδική ευκαιρία για το 2-2, με τον Χιλιανό να αστοχεί από τα έντεκα βήματα. Η «λύτρωση» για τη Μαρσέιγ ήρθε στην τελευταία φάση του αγώνα με το τυχερό γκολ του Ρεγκίς Μουγκ, ο οποίος σε προσπάθειά του να βγάλει σέντρα από τα δεξιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με ψηλοκρεμαστή λόμπα στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων!

Προτεινόμενα Άρθρα