Σόκαρε την Ίντερ στο Μιλάνο η Φιορεντίνα (vid)

από AllAboutARIS

Έφυγε με σπουδαίο διπλό από το Μιλάνο, επικρατώντας 1-0 της Ίντερ και διευρύνοντας το νικηφόρο σερί της η Φιορεντίνα!
Οι «βιόλα» πανηγύρισαν νίκη για πρώτη φορά μετά από 13 συναντήσεις τους με τους «νερατζούρι» χάρη στο γκολ του Μποναβεντούρα στο 53′, φτάνοντας τους 40 βαθμούς και πλησιάζοντας τις θέσεις που δίνουν ευρωπαϊκό εισιτήριο και πανηγυρίζοντας την 7η συνεχόμενη νίκη τους σε Serie A και Conference League!

Από την άλλη, η Ίντερ έμεινε για τρίτη διαδοχική αγωνιστική χωρίς να έχει πάρει τρίποντο, μένοντας στους 50 βαθμούς και τους διώκτες της στη μάχη για την είσοδο στο Champions League να την πλησιάζουν σε «απόσταση αναπνοής».
Πολύ γρήγορος ο ρυθμός του αγώνα στο πρώτο του ημίχρονο, με αμφότερες τις ομάδες να δημιουργούν ευκαιρίες μπροστά στις δύο εστίες, αλλά να μην μπορούν να ανοίξουν το σκορ.

Τελικά, η Φιορεντίνα ήταν εκείνη που μπήκε στη θέση του οδηγού, με το γκολ του πρώην «νερατζούρο», Τζάκομο Μποναβεντούρα, στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους (53′). Στη συνέχεια η Ίντερ πίεσε, είχε δοκάρι με τον Μπαρέλα και αρκετές ακόμα καλές ευκαιρίες για να ισοφαρίσει, με κορυφαία αυτή τυ Μπελανόβα στο 74′, αλλά η Φιορεντίνα άντεξε και πήρε το σημαντικότατο τρίποντο!

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X