Τέλος ο Φαν’τ Σχιπ από την Εθνική Ομάδα!

από AllAboutARIS

Την απόφασή του να αποχωρήσει από την Εθνική Ομάδα κοινοποίησε ο Τζον Φαν’τ Σχιπ με ανάρτησή του στα social media.

Το μήνυμά του:

Θέλω να ανακοινώσω ότι αποφάσισα, μαζί με το προπονητικό μου επιτελείο, μετά από 2,5 χρόνια να μη συνεχίσω στην τεχνική ηγεσία της Εθνικής Ελλάδας από τις 31 Δεκεμβρίου κι έπειτα, όταν ολοκληρώνεται το συμβόλαιό μου. Ξεκινήσαμε το ταξίδι μας τον Αύγουστο του 2019 και δώσαμε έμφαση στην αλλαγή της κουλτούρας και του σχήματος της ομάδας. Παρουσιάσαμε μία νεανική ομάδα με ταλαντούχους και ελπιδοφόρους παίκτες για το μέλλον της Εθνικής. Πιστεύω ότι δημιουργήσαμε ένα ομαδικό πνεύμα που οι αθλητές και οι προπονητές αγκάλιασαν, με αποτέλεσμα να μπορούμε να δώσουμε έμφαση στην προτεραιότητά μας: στην Εθνική και στο ποδόσφαιρο.

Δουλέψαμε σκληρά μαζί και αλλάξαμε την προπονητική διαδικασία και το στιλ παιχνιδιού που ξεκίνησε να έχει μία νέα ταυτότητα στην ομάδα μας. Σε αυτή την διαδικασία, πετύχαμε καλά, αλλά και λιγότερο καλά αποτελέσματα, όμως πάντα αυτά ήρθαν με βάση το όραμα μας και πως θέλαμε να παίξουμε και να εξελιχθούμε ως ομάδα.

Στην τελική, το όραμα μας για το ποδόσφαιρο είναι διαφορετικό και δεν γίνεται να ευθυγραμμιστεί. Πιστεύω στο ελληνικό ποδόσφαιρο και το ταλέντο που βρήκα εδώ, όμως πρέπει να δίνονται ευκαιρίες και μονοπάτια στους Έλληνες ποδοσφαιριστές για να παίξουν και να εξελιχθούν.

Αυτό απαιτεί χρόνο, αλλά και περισσότερους παίκτες να αγωνίζονται στην Super League, ούτως ώστε οι μελλοντικοί προπονητές της Εθνικής να έχουν πιθανότητες επιτυχίας. Τέλος πρέπει να πιστέψουμε σε μία διαδικασία και να μην παρεκκλίνουμε από αυτήν. Για να είμαστε σε θέση να φτάσουμε στην επιτυχία, πρέπει όλοι να βρίσκονται στην ίδια σελίδα.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ΕΠΟ για την ευκαιρία που μου έδωσε να προπονήσω την Εθνική ομάδα. Ειδικές ευχαριστίες σε όλα τα στελέχη και τους παίκτες που έδωσαν τα πάντα και δημιούργησαν ένα φανταστικό σύνολο και ένα περιβάλλον υψηλής απόδοσης.

Τζον Φαν’τ Σχιπ

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X