Τέλος στο σερί της Φιορεντίνα έβαλε η Σπέτσια (vid)

από Σταμάτης Μουρελής

Όρθια στο «Αρτέμιο Φράνκι» η Σπέτσια! Η ομάδα του Σέμπλισι πήρε τον βαθμό στη Φλωρεντία, μένοντας στο 1-1 με τη Φιορεντίνα, η οποία με τη σειρά της είδε το σερί των πέντε νικών που είχε να σταματά.
Κάπως έτσι, οι «βιόλα» έχασαν την ευκαιρία να πλησιάσουν έστω και με ματς περισσότερο στον πόντο την έβδομη Γιουβέντους, ενώ η Σπέτσια πήρε σημαντικό βαθμό στη μάχη της αποφυγής του υποβιβασμού, ούσα στο +7 από την επικίνδυνη ζώνη.

Αρκετά ισορροπημένο ήταν το πρώτο ημίχρονο του αγώνα, με τους γηπεδούχους ωστόσο να πατάνε καλύτερα στο ξεκίνημά του. Κάπως έτσι και απόρροια της πίεσής τους, βρήκαν το προβάδισμα όταν ο Βισνίεφσκι στο 25ο λεπτό έστειλε άθελά του την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του και έκανε το 1-0 για τους «βιόλα». Η Σπέτσια αντέδρασε γρήγορα σε αυτό το λάθος, με τον Ενζολά στο 32’ να κάνει το 1-1. Κάπως έτσι οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια ισόπαλες.
Στο δεύτερο μέρος του παιχνιδιού η Φιορεντίνα είχε την κατοχή και προσπαθούσε να πάρει εκ νέου προβάδισμα, έχοντας κάποιες σημαντικές ευκαιρίες για να το καταφέρει, με την Σπέτσια να παίζει κυρίως στις αντεπιθέσεις, αλλά να μην φτιάχνει ιδιαίτερες φάσεις.
Μέχρι το τελευταίο σφύριγμα όμως δεν άλλαξε κάτι, με το 1-1 να παραμένει και την Σπέτσια να παραμένει ακριβώς πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού, ενώ η Φιορεντίνα έσπασε σερί 5 νικών στο πρωτάθλημα και ανέβηκε στην 8η θέση με 41 βαθμούς, στο -3 από τη Γιουβέντους.

 


style=”position:absolute;top:0;left:0;width:100%;height:100%;”
allow=”fullscreen; accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; payment”
allowfullscreen
frameborder=”0″
scrolling=”no”
loading=”lazy”
referrerpolicy=”unsafe-url”
src=”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599w16ki04u81s&playlistId=v-crrghjmu9lrt”
>







Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X