Τέσσερις συλλήψεις έξω από το ΟΑΚΑ για το Παναθηναϊκός-Μπότεφ

από AllAboutARIS

Τέσσερα άτομα συνελήφθησαν στο ΟΑΚΑ, σε σχετικούς ελέγχους που έγιναν στο πλαίσιο της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με την Μπότεφ για τα προκριματικά του Europa League, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία.
Το δελτίο Τύπου της αστυνομίας:

«Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής, της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθησαν συνολικά τέσσερα (4) άτομα στο πλαίσιο ποδοσφαιρικού αγώνα που έλαβε χώρα χθες Πέμπτη 25 Ιουλίου 2024, στο στάδιο Ο.Α.Κ.Α..
Πρόκειται για άτομα ηλικίας 26, 23, 22 και 21 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία -κατά περίπτωση- για παραβάσεις των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά, την αντιμετώπιση βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις καθώς και για τις φωτοβολίδες και τα πυροτεχνήματα.
Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια ελέγχων εξωτερικά του γηπέδου, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν ο 26χρονος και ο 23χρονος, καθώς στην κατοχή τους βρέθηκαν
-κατά περίπτωση- και κατασχέθηκαν, -2- αυτοσχέδια τσιγάρα που περιείχαν ανακατεμένα με καπνό φυτικά αποσπάσματα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού μεικτού βάρος -2- γραμμαρίων καθώς και παρασκεύασμα κατεργασμένης κάνναβης (σοκολάτα) συνολικού μεικτού βάρους -1,4- γραμμαρίων.

Προτεινόμενα Άρθρα