Πού… χάθηκε ο Ντουκουρέ

από Νίκος Παπαδόπουλος

Το ημερολόγιο έδειχνε 1 Οκτωβρίου… Ηταν ακριβώς δύο μήνες πριν όταν ο Σεικ Ντουκουρέ αγωνιζόταν για τελευταία φορά με τον ΑΡΗ, περνώντας ως αλλαγή στο εντός έδρας παιχνίδι με την Κηφισιά.

Το τελικό 1-1 μοιράστηκε σε ευθύνες και προφανώς ο Ιβοριανός πρέπει να πήρε το δικό του μέρος, αφού έκτοτε δεν χρησιμοποιήθηκε ξανά από τον Άκη Μάντζιο.

Δεν είναι βέβαια μόνο μία εμφάνιση που επηρεάζει τον ποδοσφαιριστή αλλά και το γόνατό του που δεν τον καθιστά ως απόλυτα έτοιμη επιλογή παρά μονάχα συγκεκριμένης χρήσης, όπως είναι άλλωστε μετά τον τελευταίο του τραυματισμό την περσινή σεζόν.

Στα τελευταία πέντε παιχνίδια ο Ντουκουρέ έχει βρεθεί στον πάγκο της ομάδας αλλά χωρίς να πάρει ούτε ένα λεπτό συμμετοχής, ακόμα και την περίοδο που ο Ζουλ ήταν εκτός με αποτέλεσμα οι επιλογές στον χώρο του κέντρου να είναι περιορισμένες.

Ο 31χρονος χαφ δεν είναι περιθωριοποιηθεί αλλά είναι προφανές ότι το τελευταίο δίμηνο δεν βρίσκεται στα πλάνα του προπονητή και δεν είναι σίγουρο αν θα βρεθεί ξανά.Το συμβόλαιό του λήγει το επόμενο καλοκαίρι και ο ΑΡΗΣ φαντάζει αδύνατο να τον ανανεώσει λόγω της κατάστασής του, έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού του και μία κίνηση στο “6” για τον Γενάρη ή το επόμενο καλοκαίρι.

Πρόκειται βέβαια για έναν παιδί που δεν έδωσε ποτέ δικαιώματα, είναι επαγγελματίας και από τους καλύτερους χαρακτήρες των αποδυτηρίων. Το θέμα στο γόνατό όμως τον έχει πάει πίσω.

Προτεινόμενα Άρθρα