Τακτική και… λίγο απ’ όλα

Κάτι σαν… προετοιμασία διανύει ο ΑΡΗΣ από το περασμένο Σάββατο, όταν και επέστρεψε στις προπονήσεις μετά την πενθήμερη άδεια που δόθηκε από τον Άκη Μάντζιο.

Οι παίκτες δουλεύουν πλέον σε φουλ ρυθμούς και με τον έμπειρο τεχνικό να εστιάζει… σε όλα, με το τακτικό κομμάτι να βρίσκεται φυσικά στο επίκεντρο.

Ο Μάντζιος γνωρίζει πολύ καλά τί πρέπει να βελτιώσει και κυρίως τί πρέπει να διορθώσει σε αυτή την περίοδο, η οποία αποτελεί την τελευταία καλή ευκαιρία για τον ίδιο -από πλευράς χρόνου- ώστε να δουλέψει πάνω σε συγκεκριμένα πράγματα. Στην προκειμένη περίπτωση… σε όλα!

Ο προπονητής του ΑΡΗ θέλει να κάνει ένα “πέρασμα” απ΄’ όλα και με αυτό ως δεδομένο θα πορευτεί όλη την εβδομάδα και τις πρώτες μέρες της επόμενης, πριν η ομάδα μπει αποκλειστικά σε ρυθμούς Λαμίας.

Το ευχάριστο φυσικά για τον προπονητή των “κιτρινόμαυρων” είναι η πλειάδα των επιλογών που διαθέτει σε αυτή τη διακοπή ώστε να δουλέψει, με εξαίρεση τους διεθνείς Ρόουζ, Παναγίδη και Σαμόρα που θα επανέλθουν την επόμενη εβδομάδα.

Ανεβάζει ρυθμούς ο Μορόν
Προηγούμενο άρθρο Ανεβάζει ρυθμούς ο Μορόν
Επόμενο άρθρο Οι τιμές σε πετρέλαιο και βενζίνη – Σε ποιες περιοχές ξεπέρασε τα 2 ευρώ (vid)
Οι τιμές σε πετρέλαιο και βενζίνη – Σε ποιες περιοχές ξεπέρασε τα 2 ευρώ (vid)

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News