Κρίσιμη προπόνηση με νέα πρόσωπα

από Νίκος Παπαδόπουλος

Η σημερινή προπόνηση θα είναι και η κρίσιμη για την ενδεκάδα με την οποία ο ΑΡΗΣ θα παραταχθεί στο Κυριακάτικο παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό.

Μέχρι και χθες ο Τόλης Τερζής είχε μόνο τον Γιάκουμ Μπράμπετς από πλευράς διεθνών, τη στιγμή που ακόμα δεν φαίνεται να έχει αποφασίσει για τις επιλογές του σε κάποιες θέσεις.

Το βασικό κριτήριο είναι οι Καμαρά και Πάλμα που αναμένεται να προπονηθούν σήμερα για πρώτη φορά και η κατάστασή τους θα επηρεάσει τα τελικά πλάνα για το αρχικό σχήμα. Ο πρώτος έδειξε έτοιμος με το 90λεπτο που έπαιξε την περασμένη Τρίτη ενώ και ο δεύτερος εφόσον είναι εντάξει τότε θα συμπεριληφθεί στα βασικά πλάνα του Τερζή.

Από εκεί και πέρα οι πιθανότητες ανάμεσα σε Κουέστα και Σιαμπάνη παραμένουν μοιρασμένες ενώ στην επίθεση ο Καμάτσο διεκδικεί “ζεστά” στη θέση του Ιτούρμπε στα εξτρέμ μαζί με τον Γκαρσία.

Ο Καμαρά και κυρίως ο Πάλμα θα επηρεάσουν τον άξονα. Αν δηλαδή ο Ονδουριανός παίξει τότε ο Νταρίντα θα είναι στα χαφ με τον Ετέμπο. Σε διαφορετική περίπτωση θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί ο Ντουκουρέ.

Φωτορεπορτάζ: Motionteam

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X