Τα «ανοικτά» μέτωπα, οι αποφάσεις, ο σχεδιασμός και τα… επίσημα

από AllAboutARIS

Με την οριστικοποίηση της συμφωνίας των ανθρώπων του ΑΡΗ με τον Άκη Μάντζιο ουσιαστικά μπήκε σε εφαρμογή ο σχεδιασμός της ομάδας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Προφανώς και υφίστανται αρκετά μέτωπα ανοικτά για να κλείσουν, με τη διαφορά όμως ότι, αν και, σε επίπεδο επισημοποίησης κινήσεων δεν υπάρχει κάτι ακόμη, αυτό δε σημαίνει πως δεν γίνονται κιόλας.

Η προεργασία έχει γίνει και ο αγωνιστικός σχεδιασμός προχωράει και μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα θα αρχίσει να σχηματοποιείται και να παίρνει επίσημη μορφή. Οι άνθρωποι της διοίκησης έχουν ήδη ενημερωθεί για το πλάνο του προπονητή στο αγωνιστικό κομμάτι (μεταγραφές, αποχωρήσεις κτλ.) και μέχρι τις αρχές του επόμενου μήνα, όταν δηλαδή και θα επιστρέψει η ομάδα για να ξεκινήσει η καλοκαιρινή προετοιμασία, ένα μεγάλο κομμάτι του σχεδιασμού θα έχει προχωρήσει.

Μέχρι τότε θα τρέξουν θέματα αγωνιστικής φύσεως. Τα πιο σημαντικά των οποίων έχουν να κάνουν με μεταγραφές, αποδεσμεύσεις αλλά και με πωλήσεις. Ιδιαίτερα για το τελευταίο κομμάτι στο προσκήνιο βρίσκεται ο Λόρεν Μορόν, χωρίς αυτό να σημαίνει πως αποκλείεται να προκύψουν κι άλλες υποθέσεις.

Μεταγραφικά έχει γίνει μία προεργασία, στο κομμάτι των θέσεων που ψάχνει ποδοσφαιριστές η ομάδα και πλέον θα αρχίσουν σιγά-σιγά να γίνονται οι επιλογές. Επίσης, λογικά τις επόμενες ημέρες θα αρχίσει ένας κύκλος επαφών με παίκτες που έχουν συμβόλαιο, αλλά δεν υπολογίζονται.

Προτεινόμενα Άρθρα