Τα ανοικτά μέτωπα της ενδεκάδας

από Νίκος Παπαδόπουλος

Στο ξεκίνημα ήταν σταθερός στις επιλογές του… Πλέον, αυτό αλλάζει για τον Χερμάν Μπούργος.

Κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Αργεντινός… ανακάτεψε κάπως τα πράγματα. Οχι μόνο σε σχήμα αλλά και σε πρόσωπα και ξέφυγε από τις σταθερές του. Κάτι που ίσως συνεχίσει και με την ΑΕΚ.

Σε μεγάλο βαθμό ο 52χρονος τεχνικός κατέληξε στις επιλογές του, με κάποια μέτωπα της ενδεκάδας όμως να παραμένουν ανοικτά.

Ένα από αυτά είναι στο δεξί άκρο της άμυνας. Αν και η επιστροφή του Σούντγκρεν έμοιαζε σχεδόν βέβαια, πλέον στην εξίωση μπαίνει και ο Εμπακατά μετά τις τελευταίες δοκιμές και έτσι η θέση στα δεξιά θα κριθεί μεταξύ των δύο.

Κάπως θολό είναι το τοπίο επίσης στα χαφ και στην τριάδα πίσω από τον Καμαρά. Ο Μαντσίνι επιστρέφει σίγουρα στα εξτρέμ, με τους Ιτούρμπε, Γκαρσία και Εντιαγέ να ερίζουν για τις άλλες δύο θέσεις. Κάτι που σημαίνει ότι μπορεί ακόμα και ο Σενεγαλέζος να μείνει εκτός ή να οπισθοχωρήσει στα χαφ όπου υπάρχει ο Σάσα, ο Ματίγια και… παίζει επίσης του Ντουκουρέ.

Οπως φαίνεται θα είναι μία από τις λίγες φορές που ο Μπούργος μπορεί να πάει σε αποφάσεις της τελευταίας στιγμής, ανάλογα και με τη σημερινή τελευταία προπόνηση.

Προτεινόμενα Άρθρα