Τα δεδομένα στα αριστερά της άμυνας, με τον Γκάνεα στην πόρτα της εξόδου

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο Κρίστιαν Γκάνεα ήταν από τα συμβόλαια που ολοκληρώνονταν στον περσινό ΑΡΗ και μία από τις ανοικτές υποθέσεις των ανανεώσεων, την οποία φαίνεται ότι επέλεξε να μην την προχωρήσει.

Λίγο πριν το φινάλε των πλέι οφ έγιναν κάποιες κουβέντες ανάμεσα στον Θεόδωρο Καρυπίδη και τον Ρουμάνο και εντοπίστηκε κοινή διάθεση να συνεχίσουν μαζί. Ο ΑΡΗΣ μάλιστα ικανοποίησε το “θέλω” του παίκτη όσον αφορά τη διάρκεια του συμβολαίου του, στη συνέχεια όμως το άφησε συνειδητά και επέλεξε να μην κάνει το επόμενο βήμα με τον διεθνή μπακ.

Εδώ μπαίνει στο “κάδρο” και ο Παναθηναϊκός, ο οποίος είχε εκφράσει το ενδιαφέρον του προς την πλευρά του Γκάνεα πριν τελειώσει η περσινή σεζόν. Ο παίκτης έδινε προτεραιότητα στον ΑΡΗ, μέχρι που όμως δεν είδε ανταπόκριση από ένα σημείο και μετά, παίρνοντας την απόφαση να προχωρήσει με το “τριφύλλι”, στο οποίο βρίσκεται πολύ κοντά όπως αναφέρουν και τα ρεπορτάζ από την Αθήνα.

Τί γίνεται από εδώ και πέρα

Ο ΑΡΗΣ έχει ως βασική επιλογή τον Μάρβιν Πίρσμαν και όπως ανέφερε το AllAboutARIS TV της περασμένης Παρασκευής, υπάρχει μία σκέψη να δοθεί η ευκαιρία στον Λούμορ εάν δεν βρεθεί τελικά ο τρόπος να λυθεί το συμβόλαιό του. Οι άνθρωποι της ομάδας έχουν στο μυαλό τους ως δεδομένο και το οικογενειακό δράμα που έζησε ο παίκυης την περσινή σεζόν και σίγουρα τον επηρέασε.

Δεν αποκλείεται λοιπόν, εάν δεν βρεθεί κάποια αλλή επιλογή δεν λυθεί το συμβόλαιο του Γκανέζου, να πάρει την ευκαιρία και ανάλογα με την παρουσία του στην προετοιμασία να κινηθεί και ο ΑΡΗΣ αναλόγως, έχοντας μπροστά του ένα ολόκληρο καλοκαίρι για να διαχειριστεί την κατάσταση πίσω από τον Πίρσμαν.

 

Προτεινόμενα Άρθρα