Τα διλήμματα και οι απαντήσεις τους… προσεχώς

από AllAboutARIS

Δύο προπονήσεις, σήμερα και αύριο, με πολύ μεγάλο… τακτικό ενδιαφέρον για τον ΑΡΗ.

Οι παίκτες του Χερμάν Μπούργος μπαίνουν στην τελική ευθεία για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, με τις επιλογές του Αργεντινού να ιντριγκάρουν και να δημιουργούν αρκετές κουβέντες.

Ούτε ο ίδος βέβαια έχει κατασταλάξει στις επιλογές του για το ντέρμπι του “Κλεάνθης Βικελίδης”. Ούτε σε σύστημα, ούτε σε πρόσωπα. Μία διαδικασία στην οποία θα μπει από σήμερα.

Οι σημερινές και οι αυριανές προπονήσεις είναι αυτές στις οποίες ο Μπούργος θα αποτυπώσεις τις σκέψεις του στις δοκιμές του Ρυσίου, φανερώνοντας ίσως και τα τελικά του πλάνα με επίκεντρο το πρόγραμμα της Παρασκευής .

Δύο βασικά διλήμματα 

Εν όψει του αγώνα της Κυριακής, υπάρχουν δύο βασικά ερωτηματικά και συγκεκριμένα εάν ο Μπούργος θα επαναφέρει στην ενδεκάδα δύο παίκτες του βασικού κορμού.

Ο ένας είναι ο Σούντγκρεν. Στον πάγκο με τον ΠΑΣ Γιάννινα και κάποια λεπτά ως αλλαγή κόντρα στην ΑΕΚ. Ο Εμπακατά πήρε ψήφο εμπιστοσύνης -και λόγω συγκυριών- στα δύο προηγούμενα ματς. Ο ΑΡΗΣ όμως έχει μπροστά του ένα ματς που απαιτεί καλύτερη ετοιμότητα, την οποία και έχει ο Σουηδός φουλ μπακ.

Η άλλη περίπτωση και κάπως πιο ιδιαίτερη είναι του Μπαντού Εντιαγέ. Η απουσία του από την ενδεκάδα του ΟΑΚΑ δεν ήταν τόσο έκπληξη, όσο ότι δεν χρησιμοποιήθηκε καθόλου από τον Μπούργος.

Ο Σενεγαλέζος δεν είναι στα… καλύτερα του και δεν είναι τυχαία η διαχείριση αυτή από τον Μπούργος. Δεν αποκλείεται όμως να πάρει την ευκαιρία του ξανά, εάν ο Μπούργος δεν κρατήσει τον Πάλμα -θεωρείται δύσκολο- ή δεν δώσει ευκαιρία σε Ματέο ή Γκάμα.

Λογικά οι δύο αυτές θέσεις είναι που θα απασχολήσουν τον Μπούργος, αφού με την επιστροφή του Μπράμπετς δύσκολα θα αλλάξει κάτι άλλο σε πρόσωπα.

Προτεινόμενα Άρθρα