Τα δύο βήματα του Μορόν προς τη “στέψη” του!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο Λορέν Μορόν αποτέλεσε και αυτός μία προέκταση της… διχασμένης προσωπικότητας που παρουσίασε ο ΑΡΗ στο ΔΑΚ Λαμίας το απόγευμα της Τετάρτης.

Για έναν ημίχρονο αδύναμος κρίκος της επίθεσης και στο δεύτερο ο MVP των “κιτρινόμαυρων”. Μία… οβίδα για το 2-1 και η κοντινή προβολή για το 2-2 μισή ώρα αργότερα, ενώ είχε προηγηθεί και ένα δοκάρι στο 54ο λεπτό.

Ο Ισπανός άσσος ήταν ο game changer που αναζητούσε ο ΑΡΗΣ για να επιστρέψει από το 2-0 και ξεδίπλωσε την ποιότητά του στον αγωνιστικό χώρο του ΔΑΚ Λαμίας, κάνοντας παράλληλα δύο αποφασιστικά βήματα προς τον τίτλο του πρώτου σκόρερ στην Ελλάδα.

Ο Μορόν έχει πλέον 19 γκολ, δύο περισσότερα από τον Ελ Κααμπί ο οποίος έχει σιγήσει στα δύο τελευταία ματς του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα. Ο Μαροκινός βέβαια κάνει… όργια στην Ευρώπη και φέτος μετράει συνολικά 30 γκολ. Στην Ελλάδα όμως για την ώρα κάνει κουμάντο ο Μορόν!

Ο επιθετικός του Ολυμπιακού χρειάζεται σίγουρα δύο γκολ κόντρα στον Παναθηναϊκό, τη στιγμή που ο Μορόν θα είναι βασικός κόντρα στον ΠΑΟΚ και δεν αποκλείεται να ενισχύσει κι άλλο τη στατιστική του.

Ολα δείχνουν ότι ο 30χρονος επιθετικός του ΑΡΗ θα τερματίσει στην κορυφή των σκόρερ, ενώ με ακόμα δύο γκολ θα ισοφαρίσει την επίδοση του Ντίνου Κούη από το 1981.

Προτεινόμενα Άρθρα