Τα δύο… χτυπητά κενά και οι τελικές επαφές

από Νίκος Παπαδόπουλος

Για ακόμη ένα φιλικό φάνηκε ότι ο ΑΡΗΣ θέλει χρόνο ακόμα ώστε να… δέσουν οι καινούργιοι παίκτες με τους παλιούς, όπως και τα κενά που υπάρχουν και είναι σημαντικά.

Το “6άρι” και το φορ είναι οι δύο θέσεις που η ομάδα έχει ανάγκη από τουλάχιστον μία προσθήκη, με έναν κλασσικό “κόφτη” και έναν φορ με διαφορετικά χαρακτηριστικά από αυτά του Γκρέι. Δηλαδή… τον Μορόν ή το “πακέτο” του Ισπανού. Ο ΑΡΗΣ χθες ήταν παραγωγικός μπροστά αλλά του έλειπε η ουσία και ελπίζει αυτό θα αλλάξει με την προσθήκη ενός παίκτη στην κορυφή της επίθεσης, παράλληλα με τη δουλειά των επόμενων εβδομάδων.

Ο Ρόμπερτ Παλίκουτσα παλεύει εδώ και μέρες την περίπτωση του 29χρονου επιθετικού και μένει να φανεί μέσα στις επόμενες ώρες εάν θα επιβεβαιωθούν τα χθεσινοβραδινά δημοσιεύματα από την Ισπανία που… στέλνουν τον παίκτη στη Θεσσαλονίκη.

Την ίδια στιγμή για την ανάγκη στο “6” παραμένει στο προσκήνιο η περίπτωση του Ζουλ και δεν αποκλείεται να τελειώσει άμεσα και αυτή με δεδομένο ότι υπάρχει συμφωνία από την προηγούμενη εβδομάδα.

Προτεινόμενα Άρθρα