Τα εξτρέμ… ψάχνουν νούμερα

από Νίκος Παπαδόπουλος

Τέσσερις αγωνιστικές… Τέσσερα παιχνίδια με γκολ στα δύο από τα τέσσερα ματς για τον ΑΡΗ, ο οποίος δεδομένα δυσκολεύεται για την ώρα στο σκοράρισμα.

Το… κοντέρ γράφει πέντε γκολ αλλά με τρία κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης και άλλα δύο στον ΟΦΗ, για μία ομάδα που ψάχνεται επιθετικά και πιο συγκεκριμένα αναζητά περισσότερες τελικές και ουσία στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου.

Ο Μορόν προσπαθεί να είναι πάντα μέσα στις φάσεις, έχει ήδη δύο γκολ αλλά δεν φτάνει μόνο αυτός. Χρειάζεται μία υποστήριξη και από την… περιφέρεια. Από τα εξτρέμ που μέχρι στιγμής είναι ένα από τα βασικά ζητήματα της επιθετικής δυσλειτουργίας του ΑΡΗ.

Πέντε εξτρέμ από το τωρινό ρόστερ έχουν αγωνιστεί ήδη σε αυτές τις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές. Κάρλσον, Μενέντες, Σαμόρα, Χριστοδουλόπουλος και αισίως ο Σουλεϊμάνοφ.

Τί έχουν καταφέρει όλοι αυτοί; Μόλις ένα γκολ από τον Σαμόρα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης…

Μπορεί ο Κάρλσον να έχει συμμετοχή σε γκολ ή καλές φάσεις… Μπορεί ο Μενέντες να ήταν πιο λειτουργικός στην Τούμπα… Τα εξτρέμ του ΑΡΗ όμως δεν δίνουν ακόμα νούμερα, όπως αυτά που έδιναν οι περιφερειακοί των προηγούμενων χρόνων.

Ο… επίμονος Κάρλσον

Ο ΑΡΗΣ έχει 32 τελικές φέτος, Τέσσερις ανήκουν στον Πάλμα οπότε πάμε στις 28, εννιά εκ των οποίων προέρχονται από τους εξτρέμ.

Ο Κάρλσον είναι ο πιο δραστήριος με πέντε προσπάθειες, με τους Σαμόρα και Μενέντες να έχουν από δύο.

Ο Σουηδός έχει πάντα διάθεση, όπως δείχνουν οι αριθμοί. Ο Μάντζιος τον πιστεύει και φαίνεται να χρειάζεται λίγο χρόνο ακόμα μέχρι να προσαρμοστεί ξανά σε ανταγωνιστικό επίπεδο και να… ξεκλειδώσει τον εαυτό του.

Προτεινόμενα Άρθρα