Τα αρνητικά στοιχεία που κόστισαν στον ΑΡΗ κόντρα στον Ολυμπιακό ήταν αισθητά αλλά όχι και… πρωτοεμφανιζόμενα,
Οι ίδιες αδυναμίες έγιναν αισθητές και τα φιλικά της Αυστρίας, έχοντας άμεση σύνδεση με τα κενά σε συγκεκριμένες θέσεις του ρόστερ.
Ο ΑΡΗΣ πλήρωσε χθες τα ατομικά λάθη των στόπερ και ων χαφ του κατά κύριο λόγο, στις τρεις φάσεις που επέτρεψε στον Ολυμπιακό να τον απειλήσει αφού στο υπόλοιπο ματς περιόρισε σημαντικά την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς.
Στην επίθεση η ομάδα είχε τις καλές στιγμές της κυρίως στο πρώτο μέρος, πήρε δύο με τον Μήτρογλου στο δεύτερο μέρος αλλά και εκεί φάνηκε η έλλειψη του παίκτη αλλά και του τρόπου που θα την βοηθήσει στο εύκολο γκολ για το οποίο έκανε λόγο ο Άκης Μάντζιος μετά το τέλος του αγώνα.
Το χθεσινό υλικό θα είναι αυτό που θα πάει στην Αστάνα για αποτέλεσμα πρόκρισης αλλά δεν αποκλείεται το χθεσινό υλικό να επισπεύσει τις κινήσεις για στόπερ και φορ που θέλει ο ΑΡΗΣ να πραγματοποιήσει άσχημα.