Τα κλειστά χαρτιά και η ποδοσφαιρική λογική…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ούτε ένα μικρό κομμάτι των προθέσεών του για την ενδεκάδα έδειξε ο Άλαν Πάρντιου στις προπονήσεις αυτής της εβδομάδας εν όψει του αγώνα με τον Ατρόμητο.

Ο Άγγλος τεχνικός κράτησε κλειστά τα χαρτιά του και πλέον η ανακοίνωση της ενδεκάδας το απόγευμα θα δώσει τις απαντήσεις για τις επιλογές του.

Η λογική λέει πάντως ότι δύσκολα θα προχωρήσει σε πολλές αλλαγές και πιθανότατα θα διατηρήσει σε μεγάλο βαθμό το σχήμα που χρησιμοποίησε κόντρα στον ΟΦΗ.

Μία πιθανή αλλαγή είναι στην άμυνα, με τον Μαζικού να παίρνει τη θέση του Πίρσμαν. Λιγότερες είναι οι πιθανότητες να αλλάξει κάτι στο δεξί άκρο ενώ Φαμπιάνο και Μπράμπετς θα παραμείνουν μπροστά από τον Κουέστα.

Στα χαφ οι Ετέμπο και Νταμπό παραμένουν σταθεροί. Από εκεί και πέρα υπάρχει σίγουρα μία θέση ανοικτή στην επίθεση, την οποία διεκδικούν οι Ζερβίνιο, Ιτούρμπε και Πάλμα, χωρίς να αποκλείεται το σενάριο ακόμα και να μείνει εκτός πάλι ο Μάνου Γκαρθία.

Ο Μαντσίνι θα είναι στις πλευρές με τον Ματέο, εκτός αν παίξει ο Ιτούρμπε και έτσι ο δεύτερος πάει στον άξονα. Ο  Γκρέι θα είναι στην κορυφή.

Προτεινόμενα Άρθρα