Τα ΜΜΕ της εξυγίανσης ΦΩΝΑΞΑΝ ότι αντιπαλός τους είναι ο ΑΡΗΣ!

από AllAboutARIS

Ta ΜΜΕ της εξυγίανσης, τα οποία κάνουν χωριστό θέμα ακόμα και ανάποδο πλάγιο εάν δοθεί στον Ολυμπιακό, χθες και σήμερα έχουν μία πρωτοφανή… μούγκα με την οποία αποδεικνύουν ότι πραγματικός τους αντίπαλος είναι ο ΑΡΗΣ και όχι ο Ολυμπιακός.

Είναι απίστευτο ότι… έπνιξαν τρεις περιπτώσεις πέναλτι. Δεν λένε το παραμικρό. Είναι προφανές ότι θέλουν να αφήσουν τον ΑΡΗ εκτός πλέι οφ. Το δείχνουν. Αυτός είναι ο στόχος τους. Ένας ΑΡΗΣ που μέσα στο γήπεδο, είναι τρεις βαθμούς πίσω από την ΑΕΚ και έναν βαθμό πάνω από τον ΠΑΟΚ,  με σφαγιαστικές διαιτησίες σε ΟΑΚΑ και Καραϊσκάκης.

Με Μανούχους και Διαμαντόπουλους, ο στόχος είναι ξεκάθαρος. Να μην βρίσκεται ο ΑΡΗΣ στα φετινά πλέι οφ. Μετά το -6 που υφίσταται αυτή τη στιγμή, πλέον επιστρατεύουν και διαιτητικές σφαγές. Πάλι όμως δυσκολεύονται απίστευτα.

Αποδεικνύεται ότι αντίπαλός τους είναι ο ΑΡΗΣ. Είναι ξεφτίλα αυτό που γίνεται χθες και η προσπάθειά τους να… τρυπήσουν το μυαλό του Αρειανού. Για αυτό τον λόγο είχαν έτοιμα και διάφορα κείμενα, αφού θεώρησαν ότι ο ΑΡΗΣ δεν θα αντιδράσει για τη διαιτησία του Μανούχου. Η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ, όμως, τους; ανάγκασε να πετάξουν τα κείμενά τους στα καλάθια των αχρήστων.

Είναι ακόμη ένα δείγμα, ότι ο Αρειανός πρέπει να απαγορεύει το “τρύπημα” του μυαλού του από ανθρώπους που βρίσκονται στα pay roll της εξυγίνασης.

 

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X