Τα νεότερα από το μέτωπο του Μπράμπετς

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο ΑΡΗΣ καλείται εδώ και μέρες να προχωρήσει στα πλέι οφ χωρίς τον Γιάκουμπ Μπράμπετς και με την επιστροφή του φέτος να παραμένει ερωτηματικό.

Ο Τσέχος βρίσκεται σε φάση ανάρρωσης μετά το κάταγμα στα πλευρά, με το ιατρικό τιμ να παρακολουθεί σχεδόν καθημερινά την κατάστασή του.

Αυτή τη στιγμή οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του 30χρονου για να προλάβει κάποιο από τα εναπομείναντα παιχνίδια των πλέι οφ.

Οι άνθρωποι του ΑΡΗ θα έχουν ξεκάθαρη εικόνα την επόμενη εβδομάδα, όταν και ο διεθνής αμυντικός θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις για να διαπιστωθεί η κατάσταση στο κόκαλό του και ο βαθμός της προόδου που παρουσιάζει η κατάστασή του.

Η εξέταση αυτή θα γίνει πάνω στις τρεις εβδομάδες από τον τραυματισμό του και στον ΑΡΗ θα ξέρουν σε πολύ μεγάλο βαθμό εάν ο Μπράμπετς προλαβαίνει έστω 1-2 παιχνίδια, αλλά με τις πιθανότητες να μην είναι πολλές βάσει των μέχρι τώρα εκτιμήσεων.

Ο παίκτης πάντως βρίσκεται σχεδόν καθημερινά στην προπόνηση έστω για να παρακολουθεί τις προπονήσεις και να βρίσκεται κοντά στους συμπαίκτες του, νιώθοντας και λίγο.. θηρίο στο κλουβί μη μπορώντας να βοηθήσει την ομάδα στα επόμενα κρίσιμα ματς και ειδικά σε αυτό με τον Βόλο.

 

Προτεινόμενα Άρθρα