Τα πάνω “ράφια” και οι πιο προσιτές λύσεις

από Νίκος Παπαδόπουλος

Οι μέρες των εορτών στον ΑΡΗ διακατέχονται από μία χαρακτηριστική ησυχία μεταγραφικά. Ένα φαινόμενο βέβαια που δεν εντοπίζεται μόνο στην Αλκμήνης αλλά στις περισσότερες ομάδες, λόγω των ιδιαιτεροτήτων της εποχής (οικονομικά κλπ.) αλλά και των περιορισμένων επιλογών της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Με δεδομένο ότι ο ΑΡΗΣ χρειάζεται έτοιμες λύσεις, “κοιτάει” παίκτες που ανήκουν σε ομάδες. Αρα ο βαθμός δυσκολίας αυξάνεται ακόμα περισσότερο και θα χρειαστεί λίγο παραπάνω χρόνο. Για αυτό και έως τώρα δεν προκύπτει κάτι ουσιαστικό για τις θέσεις στις οποίες η ομάδα θέλει να ενισχυθεί , παρά μόνο… μελέτη κάποιων περιπτώσεων.

Μέχρι στιγμής ο ΑΡΗΣ αποκτάει εικόνα τόσο από τα “πάνω ράφια” όσο και από πιο προσιτές περιπτώσεις, με επίκεντρο την αγορά του εξωτερικού και χώρες που του αρέσει να… ψωνίζει, δείχνοντας ίσως για την ώρα μία προτίμηση περισσότερο προς την πρώτη κατηγορία. Κάτι που κάνει και πιο δύσκολο το έργο του.

Το σίγουρο είναι ότι οι “κιτρινόμαυροι” δεν θα βιαστούν και θα πάρουν κάποιες μέρες του Ιανουαρίου. Οι ισορροπίες βέβαια σε τέτοιες περιπτώσεις αλλάζουν ανά πάσα στιγμή ενώ δεν θα πρέπει να θεωρηθεί δεδομένο ότι ο ΑΡΗΣ θα ενισχυθεί σε όλες τις θέσεις που θέλει. Δεν θα πάρει απλά για να πάρει, την ώρα που θέλει να διατηρήσει και μία οικονομική ισορροπία στην ομάδα.

Προτεινόμενα Άρθρα