Τα πεπραγμένα του Βερστράτε με τα «Κιτρινόμαυρα»

από AllAboutARIS

Ο Μπίργκερ Βερστάτε αποτελεί και επίσημα παρελθόν από τον ΑΡΗ, καθώς θα συνεχίσει τη καριέρα του στην Λέουβεν. Πρώτα η Βελγική ομάδα και έπειτα οι “Κιτρινόμαυροι”, ανακοίνωσαν τη μεταγραφή του παίκτη, κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας.

Η παρουσία του Βέλγου χαφ στον ΑΡΗ κράτησε κάτι λιγότερο από 9 μήνες, καθώς ήρθε στη Θεσσαλονίκη στις αρχές του περασμένου Σεπτέμβρη, σίγουρα με περισσότερες προσδοκίες από το τελικό «ταμείο» που έγινε κατά την αποχώρηση του.

Η εμπειρία του ήταν κάτι στο οποίο πόνταραν οι άνθρωποι του ΑΡΗ και μάλιστα η μοίρα τα έφερε έτσι ώστε να κάνει ντεμπούτο στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, στη Τούμπα. Ο άλλοτε παίκτης της Κολωνίας άφησε καλές εντυπώσεις στις αρχές, αλλά δεν κατάφερε να βρει σταθερότητα στην απόδοση του, με τα σκαμπανεβάσματα να είναι αναπόφευκτα.

Σε… ξερούς αριθμούς, μέτρησε 29 συμμετοχές στις εγχώριες διοργανώσεις, δίχως να σκοράρει ή να δημιουργήσει γκολ, αλλά χαρακτηριστική ήταν η εκτέλεση πέναλτι με την οποία έδωσε την πρόκριση στον ΑΡΗ, στο παιχνίδι κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΚ.

 

Προτεινόμενα Άρθρα