Η Ευρώπη και η δημιουργία επιπλέον στόχων

από Νίκος Παπαδόπουλος

Δύο μέρες απέμειναν για να ξεκινήσει η διαδικασία των πλέι οφ και η προσπάθεια του ΑΡΗ να “κλειδώσει” όσο το δυνατόν πιο γρήγορα το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Η εξασφάλιση της 5ης θέσης είναι ο πρώτος και βασικός στόχος των “κιτρινόμαυρων” σε αυτή τη διαδικασία. Σίγουρα δεν είναι αυτό που φαντάζονταν στο ξεκίνημα της σεζόν αλλά είναι αυτό που απέμεινε και έχει τη δική του σημασία για την επόμενη χρονιά.

Η Ευρώπη είναι η βάση με την οποία θα ξεκινήσει ο προγραμματισμός της επόμενης χρονιάς, παράλληλα όμως στον ΑΡΗ προσπαθούν να… δημιουργήσουν επιπλέον στόχους για τα δέκα παιχνίδια που έχουν μπροστά τους.

Αυτό άφησε να εννοηθεί εμμέσως και ο Ρόμπερτ Παλίκουτσα στη συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα, περιμένοντας μία ομάδα που θα προσπαθήσει να τερματίσει πρώτη στη διαδικασία των πλέι οφ ή θα πλησιάσει την 4η θέση.

Αυτά είναι πράγματα που ο Κροάτης τα έχει αναφέρει και μέσα στα αποδυτήρια, προσπαθώντας να δώσει ένα παραπάνω κίνητρο στους παίκτες για τα ματς που έχουν μπροστά τους, περιμένοντας σταδιακά τα αποτελέσματα.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X