Τα πράσινα παραμύθια της χαλιμάς διδάσκουν…προπαγάνδα!

από Νίκος Παπαδόπουλος

O Παναθηναϊκός είναι μαθημένος απ’ ‘οτι φαίνεται στη συστηματική παραποίηση της πραγματικότητας και το επιβεβαιώνει από χθες, πριν καν τελειώσει το ντέρμπι με τον ΑΡΗ.

Οι “πράσινοι” ανακάλυψαν εύνοια του ΑΡΗ και έναν Σκοπιανό που “άφηνε το σκληρό παιχνίδι των γηπεδούχων” όπως υποστηρίζουν επικοινωνιακά, κάνοντας λόγο ακόμα και για σφαγή! Ένα κλίμα που δεν έχει καμία σχέση με την εικόνα του ματς, προκαλώντας και την αντίδραση της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ μέσω διαρροής.

“Πήρε φωτιά ο πράσινος μιντιακός μηχανισμός από χθες το βράδυ και στο τέλος θα μας κάνει να πιστέψουμε ότι αδικήθηκε ο Παναθηναϊκός από τον απίθανο Σκοπιανό χθες , ο οποίος χαρίστηκε σε καθαρή δεύτερη κίτρινη στον Γεντβάι , ο Ακαιντιν έπαιζε… σούμο στον Μορόν σε κάθε φάση και δεν έβλεπε τίποτα. Ο Ιωαννίδης, του κουνούσε το δάκτυλο στα μούτρα και ούτε κίτρινη τόλμησε να του δείξει και άλλα πολλά …

Η πράσινη προπαγάνδα στα καλύτερα της, αλλά περάσανε οι εποχές που ο κόσμος έτρωγε σανό …”, αναφέρουν κύκλοι της ομάδας.

Είναι εκπληκτικός ο τρόπος που κάνουν το άσπρο μαύρο, αποτελώντας δείγμα του τρόπου με τον οποίο λειτουργούν. Ένας διαιτητής που στην κρίσιμη φάση του αγώνα δεν απέβαλε τον Γεντβάι… Δεν τους ενδιαφέρει εάν θα γράψουν ψέματα, άλλωστε γράφουν σωρεία ψεμάτων.

Διαμαρτύρονται ουσιαστικά για μία-δύο κίτρινες… Οταν όμως ο Σουηδοϊρακός τα έβλεπε όλα πράσινα στη Λεωφόρο… τίποτα. Προφανώς αυτό με το οποίο θα ήταν ικανοποιημένοι θα ήταν να δίνονται φάουλ οι βουτιές του Ιωαννίδη, όπως συνέβη στο 2-0, όπως επίσης να μην δίνονται καθαρά πέναλτι σαν το χέρι του Ακαϊντίν.

Ολα αυτά θα πρέπει να έχουν όλο τον οργανισμό του ΑΡΗ σε εγρήγορση εν όψει του τελικού, διότι όλοι αυτοί δεν σταματούν να κάνουν το άσπρο μαύρο και μάλιστα συντονισμένα! Ολοι γράφουν τα ίδια με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Γιατί άραγε; Παίρνουν γραμμή από κάπου ή κάτι άλλο συμβαίνει;

Προτεινόμενα Άρθρα