Τα σενάρια της ενδεκάδας

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ερωτηματικά, σκέψεις και προσέγγιση περιβάλλουν το σχήμα με το οποίο θα παραταχθεί ο ΑΡΗΣ σήμερα κόντρα στην ΑΕΚ.

Η ομάδα ψάχνει αντίδραση μετά την εμφάνιση κόντρα στον Παναθηναϊκό και δεν αποκλείεται ο Τόλης Τερζής να… ανακατέψει τα πλάνα του λίγο παραπάνω από τα αναγκαία…

Στο τέρμα υπάρχει το ερωτηματικό ανάμεσα σε Σιαμπάνη και Κουέστα, με τον Ισπανό να έχει περισσότερες πιθανότητες΄αυτή τη φορά για να ξεκινήσει βασικός.

Στα στόπερ η λογική λέει Φαμπιάνο-Μπράμπετς εάν δεν γίνει η έκπληξη με τον Ενκουλού. Στα αριστερά της άμυνας είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει ο Πίρσμαν, με τους Οντουμπάζιο-Εμπακατά να διεκδικούν την άλλη θέση.

Στο κέντρο τα σενάρια είναι δύο. Το πρώτο -και με τις περισσότερες πιθανότητες- περιλαμβάνει το δίδυμο Νταρίντα-Ετέμπο και τον Πάλμα πιο μπροστά, με τον Νταμπό να διεκδικεί μία θέση και αυτός. Στο δεύτερο σενάριο ο Ονδουριανός θα πάει στα πλάγια για να καλύψει ουσιαστικά το κενό του Γκαρσία.

Για τη συγκεκριμένη θέση στα εξτρέμ ερίζουν οι Καμάτσο και Χριστοδουλόπουλος, με τον Ιτούρμπε να είναι σίγουρος στην άλλη πλευρά.

Στην κορυφή της επίθεσης αναμένεται να επιστρέψει ο Άντρε Γκρέι εάν δεν γίνει κάποια έκπληξη με τον Καμάτσο, για τον οποίο υπάρχει η σκέψη να χρησιμοποιηθεί μπροστά αλλά κυρίως στη διάρκεια του αγώνα και όχι από το ξεκίνημα.

Προτεινόμενα Άρθρα