Τα… σπουδαία για Βερστράτε, ο χαφ Μοντόγια και οι “ζυμώσεις”

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο,τι έκανε, έκανε ο ΑΡΗΣ στο Αγρίνιο και μάλιστα αρκετά εντυπωσιακά. Από σήμερα όμως άπαντες ζουν και αναπνέουν για την αναμέτρηση της Τετάρτης κόντρα στην ΑΕΚ.

Η ομάδα επέστρεψε χθες το βράδυ από την πόλη της Δυτικής Ελλάδας και ξεκινάει τη μίνι προετοιμασία της για το παιχνίδι Κυπέλλου, με την αγωνία να… χτυπάει κόκκινο για τον Μπίργκερ Βερστράτε.

Ο Βέλγος αισθάνεται καλύτερα τις τελευταίες μέρες αλλά παραμένει αμφίβολος για τον αγώνα με την Ένωση και σήμερα θα υπάρχει ξεκάθαρη για την κατάστασή του. Δηλαδή εάν θα τεθεί στη διάθεση του Μάντζιου και αν ναι με ποιον τρόπο. Είτε ως βασικός είτε ως επιλογή στον πάγκο ώστε να αξιοποιηθεί κατά τη διάρκεια του ματς.

Ο προπονητής του ΑΡΗ σκόπιμα απέσυρε νωρίς τους Ντουκουρέ και Τζούρασεκ πριν τη συμπλήρωση μίας ώρας στον αγώνα με τον Παναιτωλικό, αφού θα τους χρειαστεί αμφότερους για το επερχόμενο ματς. Σίγουρα ο Κροάτης θα βρίσκεται στα βασικά του πλάνα και υπάρχει ερωτηματικό δίπλα στον παρτενέρ του. Εάν θα προλάβει δηλαδή ο Βερστράτε ή αν θα στραφεί στην επιλογή του Ντουκουρέ, του Νταρίντα ή αυτή του Μοντόγια.

Ο Ισπανός αγωνίστηκε ως χαφ όταν έγινε αλλαγή στο Αγρίνιο και μάλιστα ανταποκρίθηκε αρκετά καλά στα ανασταλτικά του καθήκοντα. Στο ματς της Τετάρτης όμως ο Μάντζιος θα τον χρειαστεί πάνω στον Ελίανσον, τον οποίο… έσβησε στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Οσον αφορά την επιλογή του Τσέχου, υπάρχει επίσης στο μυαλό του Μάντζιου αλλά σε αυτή την φάση τον προτιμάει περισσότερο κοντά στον Μορόν όπου ήταν αρκετά αποτελεσματικός στο πρώτο παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Ο Έλληνας τεχνικός το σκέφτεται και θα αποφασίσει αναλόγως αφού πρώτα γίνει σήμερα η επανεκτίμηση της κατάστασης του Βερστράτε, έχοντας στο μυαλό του ακόμη μία… αλχημεία ως εναλλακτική από την προηγούμενη εβδομάδα.

 

Προτεινόμενα Άρθρα