Τα… σπουδαία, μεταγραφικά, μετά τη Ριζούπολη

από Νίκος Παπαδόπουλος

Σήμερα υπάρχει παιχνίδι και μετά από μέρες το ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιρικό ΑΡΗ στρέφεται στο αγωνιστικό, αφήνοντας προσωρινά στην άκρη τα μεταγραφικά.

Αυτά φυσικά δεν παύουν να υφίστανται. Το αντίθετο μάλιστα… Οι προχωρημένες επαφές των τελευταίων ημερών θα συνεχιστούν κανονικά με στόχο από την επόμενη εβδομάδα θα έρθουν νέες συμφωνίες μετά από εκείνη με τον Λουίς Πάλμα και τον Μάρβιν Πίρσμαν.

Οπως αποκάλυψε το AllAboutARIS πριν λίγες μέρες,ο ΑΡΗΣ κινείται τόσο για έναν ακόμη χαφ όπως και για έναν εξτρέμ παράλληλα με τις υπόλοιπες θέσεις που θέλει να ενισχυθεί.

Οι δύο αυτές κινήσεις και εκείνη του δεξιού μπακ, είναι τρεις υποθέσεις που δεν αποκλείεται να ξεκαθαρίσουν οριστικά μετά από τον σημερινό αγώνα και πιο συγκεκριμένα από τις αρχές της επόμενης εβδομάδας. Χωρίς να αποκλείεται φυσικά κάτι και μέσα στο Σαββατοκύριακο, εφόσον επισπευστούν κάποιες από τις συζητήσεις που ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη.

Από σήμερα ο ΑΡΗΣ μπαίνει στο δεύτερο μισό του Ιανουαρίου και θα επιδιώξει να “τρέξει” κάπως τα πράγματα για να υπάρξουν συμφωνίες και αφίξεις άμεσα, με στόχο την όσο το δυνατόν καλύτερη ενίσχυση του ρόστερ. Για τώρα αλλά και εν όψει καλοκαιριού υπό τον φόβο του CAS…

 

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X