Τα… στανταράκια και οι γρίφοι

από Νίκος Παπαδόπουλος

Εδώ και μέρες το ντέρμπι με την ΑΕΚ βρίσκεται για τον ΑΡΗ στη σκιά του Κυπέλλου και του Παναιτωλικού, όντας δεδομένο ότι το εκτενές ροτέισον του Φεβρουαρίου θα επιστρέψει.

Ο Άκης Μάντζιος… φυλάει τα ρούχα του για το πιο σημαντικό ματς της χρονιάς -ως το επόμενο- και αναμένεται να αλλάξει πολλά σήμερα στα πλάνα του, δίχως να υπάρχει ακόμα ξεκάθαρη εικόνα.

Είναι ενδεικτικό ότι ο τεχνικός των “κιτρινόμαυρων” δεν ανακοίνωσε αποστολή χθες και αυτή θα γίνει γνωστή λίγο πριν τη σέντρα, διατηρώντας και μεγαλώνοντας κάποια από τα αρκετά ερωτηματικά που υπάρχουν σχετικά με την ενδεκάδα που θα παρατάξει κόντρα στην Ένωση.

Υπάρχουν βέβαια εκείνες οι επιλογές που μπορούν να θεωρηθούν σχεδόν στάνταρ. Κουέστα, Φεράρι, Ζουλ, Βερστράτε, Ανσαριφάρντ είναι οι κύριες -πάντα με αστερισκό βέβαια- αλλά από εκεί και πέρα… όλα ανοικτά.

Σημαντικός ρυθμιστής για τα στόπερ είναι ο Φαμπιάνο. Εάν ο Βραζιλιάνος ξεκινήσει τότε μένει να ξεκαθαρίσει ο παρτενέρ του ανάμεσα σε Μπράμπετς και Ρόουζ. Στα πλάγια μπακ ο Οντουμπάζιο μάλλον θα πάρει ανάσες και μένει να φανεί εάν ο Φατόρε μπει… σφήνα σε Μοντόγια-Φεράρι.

Γρίφος είναι τα εξτρέμ με τον Μάντζιο να έχει ως επιλογές τους Μπένετ, Σαβέριο, Παναγίδη και Φετφατζίδη, με τον Σουλεϊμάνοφ να θέτει υποψηφιότητα… για ανάσες.

Γίνεται κατανοητό ότι ο Μάντζιος αφήνει αρκετά ανοικτά και περιμένει το απόγευμα στο γήπεδο για να κάνει γνωστές τις τελικές του αποφάσεις.

Προτεινόμενα Άρθρα