Τα τρία μέτωπα που πρέπει να ξεκαθαρίσει άμεσα

από AllAboutARIS

Η απώλεια του Κυπέλλου και ο τρόπος που έγινε είναι ακόμα πολύ φρέσκα και θα χρειαστεί χρόνο για να σταθεί ξανά όρθιος. Μέρες και σίγουρα η σημερινή είναι η πιο δύσκολη.

Η επόμενη χρονιά αποτελεί ένα πακέτο αρκετών ερωτηματικών για τα περισσότερα εκ των οποίων υπάρχει χρόνος. Για κάποια όμως η διοίκηση καλείται να ενεργήσει άμεσα. Τρία μέτωπα ανανεώσεων για τα οποία περίμενε το πέρας του τελικού ώστε να τα “τρέξει”.

Κουέστα και Φαμπιάνο παραμένουν οι δύο περιπτώσεις παικτών που ξεχωρίζουν από τα συμβόλαια που ολοκληρώνονται το καλοκαίρι. Και με τους δύο έχουν γίνει κουβέντες τους προηγούμενους μήνες αλλά ποτέ κάτι επίσημο και πλέον ο ΑΡΗΣ καλείται να κάνει τις τελικές του κινήσεις και με τους δύο.

Έτσι όπως έχουν έρθει βέβαια τα πράγματα, ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η περίπτωση του Άκη Μάντζιου. Το συμβόλαιο του Έλληνα τεχνικού ολοκληρώνεται τον Ιούνιο και δεν αποκλείεται τις επόμενες μέρες να κάτσει στο ίδιο τραπέζι με τον Καρυπίδη ώστε να γίνει μία επίσημη κουβέντα.

Τρεις διαφορετικές υποθέσεις με τις οποίες ο Θεόδωρος Καρυπίδης καλείται να ασχοληθεί άμεσα και ενδεχομένως να αποτελέσουν μία πρώτη βάση για τον ΑΡΗ της νέας σεζόν.

Προτεινόμενα Άρθρα