Τα φετινά πεπραγμένα του Ρόουζ

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο Λίντσεϊ Ρόουζ ετοιμάζεται να μπει στο αεροπλάνο σε λίγες ώρες με προορισμό τη Θεσσαλονίκη, για να ολοκληρώσει την επιστροφή του στον ΑΡΗ.

Η πόρτα της εξόδου φαινόταν από τη Λέγκια Βαρσοβίας άνοιξε για τον Γάλλο το περασμένο καλοκαίρι και έπειτα από δύο χρονιές με 47 συμμετοχές σε Πολωνία και Ευρώπη.

Μέχρι και το φινάλε της περσινής σεζόν ο έμπειρος στόπερ είχε ρόλο στους Πολωνούς. Μία κατάσταση που άλλαξε όταν αποκτήθηκε κι άλλος παίκτης στη θέση του, βγαίνοντας έτσι εκτός πλάνων και έχοντας ένα μεγάλο συμβόλαιο από το οποίο η Λέγκια ήθελε να απεμπλακεί.

Ο Ρόουζ πάντως δεν ήταν παροπλισμένος ή ο,τιδήποτε άλλο… Έχει μία συμμετοχή στην Ευρώπη, μία στο πρωτάθλημα, άλλες δύο στο Κύπελλο και επτά με την 2η ομάδα στην 3η κατηγοιρία. Δηλαδή έντεκα αγώνες, συν ακόμα δύο ματς με την Εθνική Μαυρίκιου μέσα στον Νοέμβριο για τα προκριματικά του Κόπα Άφρικα.

Αυτά παρέταξε ο παίκτης στους ανθρώπους του ΑΡΗ, μαζί με τις προπονήσεις φυσικά ως παίκτης της Λέγκια, για να τους αποδείξει ότι είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση και έτοιμος για να βοηθήσει άμεσα στον γεμάτο Ιανουάριο που έχει μπροστά της η ομάδα.

Προτεινόμενα Άρθρα