Τα χαρτιά που… δεν άνοιξε ο Τερζής και οι σκέψεις

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ θα ολοκληρώσει σήμερα (6/5) την προετοιμασία του για το ντέρμπι με την ΑΕΚ και λογικά στην προπόνηση που θα γίνει στο «Κλεάνθης Βικελίδης», θα φανεί μέρος των σκέψεων του Τόλη Τερζή. Ο Έλληνας τεχνικός δεν άνοιξε ιδιαίτερα τα χαρτιά του χθες, ωστόσο φαίνεται πως υπάρχουν κάποιες σταθερές, αλλά και ορισμένα ερωτηματικά.

Για παράδειγμα στην άμυνα, όλα θα εξαρτηθούν από την ετοιμότητα του Φαμπιάνο. Αν ο Βραζιλιάνος είναι διαθέσιμος, τότε δεν θα υπάρξουν αλλαγές σε σχέση με το ματς κόντρα στον Βόλο. Από εκεί και πέρα, στα χαφ, σοβαρή υποψηφιότητα για το βασικό σχήμα θέτει ο Λούκας Ρουπ, ενώ για την επιθετική γραμμή, η επιστροφή του Αμπουμπακάρ Καμαρά που εξέτισε την ποινή του, ενδεχομένως να τον φέρει και πάλι στην κορυφή της επίθεσης, ενώ διαφοροποίηση ίσως υπάρξει και στα άκρα της επίθεσης, κυρίως λόγω της διαχείρισης της κόπωσης από τα συνεχόμενα παιχνίδια.

Η σημερινή προπόνηση είναι απογευματινή κι ενδεχομένως μετά το τέλος της να γίνουμε… σοφότεροι σε ό,τι αφορά στις επιλογές του Τερζή για την ενδεκάδα.

Φωτορεπορτάζ: Eurokinissi

Προτεινόμενα Άρθρα