Τα back to back με ΑΕΚ και η διαχείριση

από Νίκος Παπαδόπουλος

Μία δύσκολη εκτός έδρας αποστολή έχει για τον ΑΡΗ η εβδομάδα που ξεκινάει ουσιαστικά από σήμερα για τον ΑΡΗ, μετά το χθεσινό ρεπό.

Οι παίκτες επιστρέφουν στο Ρύσιο και πιάνουν δουλειά εν όψει της Κυριακάτικης (14/04) αναμέτρησης με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Το πρώτο από τα δύο συνεχόμενα ματς κόντρα στην Ένωση σε διάστημα μίας εβδομάδας και αρκετά διαφορετικό από εκείνο του “Βικελίδης” την επόμενη εβδομάδα.

Το επερχόμενο είναι μεταξύ δύο σχεδόν άδειων εβδομάδων και κάνει πιο ευέλικτο τον Άκη Μάντζιο για να κατεβάσει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, διατηρώντας παράλληλα και το ροτέισον στην εξίσωση.

Το παιχνίδι της άλλης εβδομάδας κόντρα στην Ένωση είναι κάπως διαφορετικό διότι σηματοδοτεί έναν νέο κύκλο τριών αγώνων σε επτά μέρες, με τους Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό να ακολουθούν εκείνο του ματς.

Για την ώρα πάντως ο Μάντζιοςε επικεντρώνεται στο ματς της Νέας Φιλαδέλφειας και έχει μέρες μπροστά του ακόμα για να προετοιμάσει την ομάδα και να αποφασίσει για τον τρόπο που θα τη διαχειριστεί, στο πλαίσιο του ροτέισον που γίνεται με φόντο τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.

Το μοναδικό που περιμένει ο έμπειρος τεχνικός είναι η επιστροφή του Φραν Βέλεθ από τον τραυματισμό του, έχοντας τους υπόλοιπους κανονικά στη διάθεσή του.

Προτεινόμενα Άρθρα