Τελειώνει με τον έναν, το βάρος στους υπόλοιπους

από Νίκος Παπαδόπουλος

Η διακοπή του πρωταθλήματος για τα Χριστούγεννα ήταν η αφετηρία για εξελίξεις στον ΑΡΗ μεταγραφικά κατά κύριο, έχοντας όμως παράλληλα στο “κάδρο” και το μέτωπο των αποχωρήσεων.

To θέμα αυτό άρχισε να “τρέχει” παράλληλα με τις μεταγραφές μετά τον αγώνα κόντρα στη Λαμία και ήδη τα πρώτα αποτελέσματα έρχονται με τον Ντέιβιντ Μόμπεργκ Κάρλσον.

Ο Σουηδός βρίσκεται προ των πυλών και στον ΑΡΗ αναμένουν τη συμφωνία του με την ομάδα που διαπραγματεύεται, ώστε να πάρουν σειρά τα επόμενα μέτωπα όσον αφορά τις αποχωρήσεις.

Ρόναλντ Ματαρίτα και Ντομαγκόι Πάβιτσιτς είναι οι άλλοι δύο παίκτες που συμπληρώνουν την τριάδα των προτεραιοτήτων της ομάδας, με τον πρώτο μάλιστα να καταλαμβάνει και θέση ξένουν. Οπότε η αποχώρησή του θα διευκολύνει διπλά τους “κιτρινόμαυρους”. Ηδη οι παίκτες είναι ενήμεροι και υπάρχουν επαφές, με τον ΑΡΗ να αναμένει άμεσα αποτελέσματα, έχοντας ίσως έναν μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας με τον Κοσταρικανό.

Ο Γενάρης βέβαια δεν αποκλείεται να φέρει και ακόμα 1-2 παίκτες στο προσκήνιο για αποχώρηση, αλλά αφού τελειώσει πρώτα ο ΑΡΗΣ με τις προτεραιότητες που έχει θέσει.

Προτεινόμενα Άρθρα