Τελευταίες ανάσες πριν το σερί σε πρωτάθλημα και Κύπελλο!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Σήμερα ολοκληρώνεται η τριήμερη άδεια των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ, μετά από ένα “γεμάτο” πενθήμερο στο Ρύσιο.

Ο Άκης Μάντζιος προτίμησε να το πάει σερί μετά τη νίκη επί της Λαμίας, αφήνοντας κάποιες μέρες χαλάρωσης για τους παίκτες προς τα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας και οι οποίες τελειώνουν σήμερα. Μία δυνατότητα που δεν θα υπάρχει για τις επόμενες δύο εβδομάδες, με τους “κιτρινόμαυρους” να έχουν ένα… βαρύ και απαιτητικό πρόγραμμα μπροστά τους.

Καλλιθέα, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και Λεβαδειακός είνα το καρέ αγώνων του ΑΡΗ μέχρι τις αρχές Νοεμβρίου, καλούμενος μέσα σε δύο εβδομάδες να διατηρηθεί ψηλά στο πρωτάθλημα και παράλληλα να κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος κόντρα στην Ένωση.

Οι περισσότεροι παίκτες ταξίδεψαν στο εξωτερικό και μέσα στη μέρα αναμένεται να επιστρέψουν στη Θεσσαλονίκη εν όψει της αυριανής προπόνησης, με την οποία αρχίζει η προετοιμασία για εντός έδρας αγώνα της Κυριακής (20/10) κόντρα στην Καλλιθέα.

Ο Φραν Βέλεθ παραμένει το μοναδικό πρόβλημα για τον Άκη Μάντζιο, περιμένοντας αύριο τα νεότερα από την επανεκτίμηση της κατάστασης του Ισπανού από το ιατρικό τιμ.

Προτεινόμενα Άρθρα