Tα διαδικαστικά και ίσως… απευθείας στην Αυστρία ο Καμάτσο!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Στη διευθέτηση κάποιων νομικών ζητημάτων έχει περάσει ο δανεισμός του Ράφαελ Καμάτσο στον ΑΡΗ τις τελευταίες ώρες, με τη υπόθεσή του να έχει μπει στην τελική ευθεία.

Η πλευρά του Πορτογάλου συναντήθηκε με τους ανθρώπους της Σπόρτινγκ Λισαβώνας και όλα πήγαν όπως έπρεπε ώστε η μετακίνησή τους στους “κιτρινόμαυρους” να προχωρήσει κανονικά.

Μέσα στις επόμενες ώρες θα ρυθμιστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες και ο 22χρονος Πορτογάλος θα μπει στο αεροπλάνο. Ισως όμως όχι για τη Θεσσαλονίκη.

Οπως αναφέρουν οι πληροφορίες του AllAboutARIS, είναι πιθανό ο παίκτης να μεταβεί απευθείας στο Σοχάου της Αυστρίας για να ενσωματωθεί άμεσα στην προετοιμασία του ΑΡΗ και να μην χάσει παραπάνω χρόνο με ένα ταξίδι στη Θεσσαλονίκη.

Εφόσον γίνει αυτό, με την επιστροφή της αποστολής θα έρθει στην Ελλάδα και ο εκπρόσωπός του ώστε να τακτοποιηθούν όποιες εκκρεμότητες μείνουν ανοικτές τις επόμενες ώρες.

Όσον αφορά την άφιξή του;

Οπως αναφέρει η πλευρά του Καμάτσο, ο 22χρονος μεσοεπιθετικός θα είναι λογικά στο Σοχάου μέχρι το Σαββατοκύριακο, άρα λογικά θα προλάβει να αγωνιστεί ίσως και σε δύο φιλικά της ομάδας.

 

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X