Κορυφώνεται η προετοιμασία του ΑΡΗ για το αυριανό (08/03) ντέρμπι με την ΑΕΚ, με τους Κιτρινόμαυρους να βάζουν οριστικά στο… κάδρο τον προσεχή αντίπαλο.
Ένα παιχνίδι το οποίο έχει έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον για την ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη, η οποία θέλει οπωσδήποτε τη νίκη, όχι μόνο για ψυχολογικούς, αλλά και για πρακτικούς λόγους, καθώς το τρίποντο θα φέρει έναν παραπάνω βαθμό στα Playoffs που ακολουθούν.
Βέλεθ, Σίστο και Κερκέζ είναι τα τρία ονόματα στο ιατρικό δελτίο και δεν υπολογίζονται από τον προπονητή του ΑΡΗ, ο οποίος πάντως θα έχει και πάλι στη διάθεσή του τους Ούγκο Μάγιο και Μόντσου. Αμφότεροι λογικά θα είναι στην ενδεκάδα, σίγουρα ο δεύτερος, ενώ για τον πρώτο υπάρχει μία αμφιβολία μήπως τελικά λόγω έλλειψης αγωνιστικού ρυθμού προτιμηθεί ο Μοντόγια.
Η προετοιμασία των Κιτρινόμαυρων θα ολοκληρωθεί σήμερα με μία προπόνηση, μετά το τέλος της οποίας θα ανακοινωθεί και η αποστολή για το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Ταυτόχρονα θα γίνουν γνωστοί και οι μη κοινοτικοί που θα μείνουν εκτός με τους Ζουλ, Σαμόρα και Νινγκ να είναι τα… φαβορί.