Τελικά ο Γ. Παπαδόπουλος είναι παράγοντας της ΑΕΚ ή όχι; Γιατί άλλα λέει η Επιτροπή Δεοντολογίας…

από AllAboutARIS

Πώς τα φέρνει μερικές φορές η ζωή; Όλα έρχονται στο φως, τίποτα δεν μένει κρυφό. Απορίες βέβαια πολλές. Πώς είναι δυνατό δηλαδή για κάποιος να ισχύει το «έτσι» και για κάποιους άλλους το «αλλιώς». Και φυσικά ο κακός ο ΑΡΗΣ, ο «εγκληματίας» ας φάει ένα -6 σ’ ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα όλων των εποχών.

Κουραστική και ίσως ακαταλαβίστικη η εισαγωγή, αλλά πιστέψτε μας, τώρα θα αρχίσει να ξετυλίγεται το κουβάρι και πραγματικά έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

Δανειζόμαστε από Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Super League. Γράφει στις αποφάσεις για την 2η αγωνιστική για τον αγώνα του ΟΦΗ με της ΑΕΚ, με τη αναφορά να γίνεται σε ανθρώπους της Ένωσης: «Επιβάλλει στους 2ο, 3ο, 4ο και 5ο εγκαλούμενους την ποινή  της απαγόρευσης της εισόδου τους στο γήπεδο για χρονικό διάστημα ενός (1) μηνός (παράβαση άρθρων 1, 5 επ, 10 παρ. 1 περ. δ’ Ι` σε συνδυασμό με το άρθρο 11 παρ. 1 και 2, 12 παρ. 1 περ. β΄, του Π.Κ. της ΕΠΟ.)». Και το όνομα του 4ου εγκαλούμενου, Γιάννης Παπαδόπουλος. Ο γνωστός, αυτός στον οποίο αναφέρεται συχνά-πυκνά σε ανακοινώσεις του ο Αλέξης Κούγιας.

Μα καλά, είναι παράγοντας της ΑΕΚ; Την Επιτροπή Δεοντολογίας την ρωτήσατε; Στο σκεπτικό της αθώωσης της αθηναϊκής ομάδας για την υπόθεση με τις εκλογές σε Ενώσεις, ο Παπαδόπουλος αναφέρεται ως παράγοντας του ΑΟ Κρανέας κι όχι της ΑΕΚ. Δεν είχε δηλαδή σχέση με την ΑΕΚ.

Πώς είναι δυνατόν όμως να τιμωρείται από τον αθλητικό δικαστή της Λίγκας ως «άνθρωπος» της ΑΕΚ; Προφανώς με διαπίστευση της ΑΕΚ μπήκε στο γήπεδο. Γι’ αυτό κι έφαγε «καμπάνα» για την «συμπεριφορά» του. Όλοι το ξέρουν, όλοι το λένε, όλοι το βλέπουν πλέον και με… διαπίστευση. Κι αν δεν είναι παράγοντας της ΑΕΚ, πώς και με ποια δικαιολογία τον βάζει μέσα στα γήπεδα; Μόνο η Επιτροπή Δεοντολογίας δεν το είδε. Κατά τα άλλα σήμερα, λογικά, είναι Σάββατο…

* Στην κεντρική φωτογραφία ο Γ. Παπαδόπουλος διακρίνεται δεξιά του Αχιλλέα Μπέου.

Προτεινόμενα Άρθρα