Τελικές επαφές για Σίντκλεφ

από Νίκος Παπαδόπουλος

Οι Σουηδοί έφεραν στην επιφάνεια για τον ΑΡΗ το όνομα του Φίλιπ Σίντκλεφ τις τελευταίες ώρες, με το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας “fotbollskanalen.se” να έχει κάτι παραπάνω από βάση.

Ο 19χρονος κίπερ δεν είναι απλά ένας παίκτης που έχει τσεκάρει η ομάδα, καθώς ήδη υπάρχουν τελικές επαφές με τη Μπρομαποϊκάρνα και εφόσον όλα πάνε καλά θα αποκτηθεί για τέσσερα χρόνια.

Στο “κάδρο” υπάρχει και η Βασιλεία, όπως αναφέρουν οι Σουηδοί, αλλά ο ΑΡΗΣ έχει δείξει εμπράκτως το ενδιαφέρον του και εάν δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο τότε θα ντύσει στα κιτρινόμαυρα τον διεθνή με τις μικρές ομάδες της Σουηδίας.

Ο Σίντκλεφ είναι “παιδί” της Μπρομαποϊκάρνα και προβιβάστηκε στην 1η ομάδα τον Φεβρουάριο του 2023, αποτελώντας τον βασικό τερματοφύλακα της ομάδας. Απο πέρυσι μετράει 41 συμμετοχές στην 1η κατηγορία της Σουηδίας και 12 από αυτές τη φετινή σεζόν η οποία ξεκίνησε τον περασμένο Μάρτιο για τους Σουηδούς.

Η χρηματιστηριακή αξία του βάσει transfermarkt είναι στο 1,5 εκατ. ευρώ και προφανώς ο ΑΡΗΣ θέλει να επενδύσει με την περίπτωσή του, λόγω και του νεαρού της ηλικίας του.

 

Προτεινόμενα Άρθρα