Τελική πρόβα, αποφάσεις και αποστολή

Με την προπόνηση που θα γίνει το απόγευμα στο αθλητικό κέντρο του ΑΡΗ στο Νέο Ρύσιο, οι Κιτρινόμαυροι θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους για το αυριανό παιχνίδι με το Βόλο, στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Μία αναμέτρηση… σημαδιακή μιας και ο ΑΡΗΣ επιστρέφει «σπίτι» έπειτα από περίπου έναν μήνα και περιμένει να υποδεχθεί τον κόσμο του, μετά από σχεδόν τρεις μήνες.

Μετά το «διπλό» στο Περιστέρι, οι Κιτρινόμαυροι θέλουν να κερδίσουν και την ομάδα της Μαγνησίας, δίνοντας μια συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα, που θα τους επιτρέψει να «κλειδώσουν» την Πέμπτη θέση.

Σε αντίθεση με τα… πολλά προηγούμενα παιχνίδια, αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν, αφού Φαμπιάνο, Ζουλ και Τζούρασεκ προπονούνται πλέον κανονικά και ιδιαίτερα οι δύο τελευταίοι έχουν πολλές πιθανότητες να είναι και στην αποστολή. Αυτή θα γίνει γνωστή το απόγευμα, μετά το τέλος της προπόνηση που είναι προγραμματισμένη στο Νέο Ρύσιο.

Ο Μάντζιος θα κάνει τις τελικές δοκιμές του και στη συνέχεια θα γίνουν γνωστοί οι ποδοσφαιριστές που θα είναι διαθέσιμοι για τον αυριανό αγώνα.

Εθνική Ελλάδας: Η βαθμολογία και το πρόγραμμα στο Group F των προκριματικών του EuroBasket 2025
Προηγούμενο άρθρο Εθνική Ελλάδας: Η βαθμολογία και το πρόγραμμα στο Group F των προκριματικών του EuroBasket 2025
Επόμενο άρθρο Μάντζιος: «Νίκη σε κάθε αγώνα, ανυπομονούμε για τον κόσμο μας» (vid)
Μάντζιος: «Νίκη σε κάθε αγώνα, ανυπομονούμε για τον κόσμο μας» (vid)

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News