Τελική “πρόβα” στο Γερεβάν

Σήμερα το μεσημέρι ολοκληρώνεται η προετοιμασία του ΑΡΗ για τον πρώτο αγώνα με την Αραράτ, στο πλαίσιο του 2ου προκριματικού γύρου του Europa Conference League.

Η ομάδα θα προπονηθεί στις 16:00 ώρα Ελλάδος, λίγο μετά τη συνέντευξη Τύπου την οποία θα παραθέσει ο Τόλης Τερζής στο πλαίσιο της αυριανής αναμέτρησης.

Ο προπονητής του ΑΡΗ θα μιλήσει μαζί με έναν ποδοσφαιριστή της ομάδας, ανοίγοντας τα χαρτιά του και τις σκέψεις του για το ματς της Πέμπτης, έχοντας στο μυαλό του ήδη το πλάνο στο οποίο θα στηριχτεί ώστε να έρθει το πρώτο βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση.

Με εξαίρεση τη χρησιμοποίηση του Οντουμπάζιο στα στόπερ και την είσοδο του Εμπακατά στην ενδεκάδα, ο προπονητής του ΑΡΗ φαίνεται ότι δύσκολα θα προχωρήσει σε κάποια άλλη αλλαγή, “πατώντας” πάνω στο σχήμα με το οποίο ξεκίνησε το φιλικό κόντρα στον Εθνικό Άχνας.

Η μοναδική περίπτωση να υπάρξει κάποια διαφοροποίηση είναι να κάνει την έκπληξη ο Μορόν και να πάρει τη θέση του Γκρέι, ο οποίος διατηρεί ένα προβάδισμα για την κορυφή της επίθεσης.

Ανανεώνει με τη Ρόμα ο Ντιμπάλα
Προηγούμενο άρθρο Ανανεώνει με τη Ρόμα ο Ντιμπάλα
Επόμενο άρθρο Το πρόγραμμα και οι συνεντεύξεις Τύπου
Το πρόγραμμα και οι συνεντεύξεις Τύπου

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News