«Τελικός» 6άδας στα Γιάννινα!

από AllAboutARIS

Μόνο νίκη «βλέπει» ο Άρης στα Γιάννινα κόντρα στον ΠΑΣ, στην μάχη για την είσοδο στην εξάδα της Super League Interwetten. Με 0% γκανιότα το κρίσιμο ματς από την Interwetten.gr, με πάνω από 160 ειδικά στοιχήματα.

Τα περιθώρια στενεύουν και κάθε αγώνας είναι «τελικός», ειδικά απέναντι σε ομάδες που έχουν τους ίδιους στόχους. Και ο Άρης γνωρίζει καλά την σημασία της αποψινής αναμέτρησης με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα (Δευτέρα 14/02, 19:30), στο παιχνίδι που κλείνει την 23η αγωνιστική της Super League Interwetten.

Ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, οι Κίτρινοι θέλουν να… ερωτευτούν ξανά τη νίκη μετά την εντός έδρας ήττα από τον Βόλο, προκειμένου να βρεθούν στο -1 από τον ΠΑΣ, εν αναμονή πάντα οριστικής εξέλιξης στην υπόθεση με την αφαίρεση έξι βαθμών.

Στο (πολύ ελκυστικό) 2,55 το «διπλό» της ομάδας του Άκη Μάντζιου από την Interwetten.gr, η οποία προσφέρει την αναμέτρηση με 0% γκανιότα και πάνω από 160 ειδικά στοιχήματα, με σκόρερ, κόρνερ, κάρτες και ξεχωριστά Combo Bets με υψηλές αποδόσεις.

Στο 5,50 να ανοίξει το σκορ ο Αμπουμπακάρ Καμαρά, στο 5,00 να σκοράρει σε οποιοδήποτε σημείο του αγώνα ο Χουάν Ιτούρμπε, πάντα από την Interwetten.gr, η οποία αναδεικνύεται σε ιδανική συμπαίκτρια με τις αποδόσεις της.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην Interwetten.gr παρουσιάζουν τα Combo Bets, όπως ο παρακάτω συνδυασμός με απόδοση 7,45: Να νικήσει ο Άρης, να σημειωθούν πάνω από 2,5 γκολ συνολικά και να εκτελεστούν πάνω από 8,5 κόρνερ συνολικά.

Εκτός από τον αγώνα στους Ζωσιμάδες, η Interwetten.gr προσφέρει σήμερα (14/02) και άλλο  ένα παιχνίδι με 0% γκανιότα. Πρόκειται για την αναμέτρηση της ισπανικής La Liga, Μαγιόρκα – Αθλέτικ Μπιλμπάο (14/02, 22:00).

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προτεινόμενα Άρθρα